Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İzmit'te Darıca Belediyesi'nin aldığı araçlar tartışma konusu oldu

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, Darıca Belediyesi'nin satın aldığı araçlara ilişkin bir paylaşım yapan Fatma Kaplan Hürriyet'e yüklendi

İzmit'te Darıca Belediyesi'nin aldığı araçlar tartışma konusu oldu
02 Ocak 2023 - 10:27 - Güncelleme: 03 Ocak 2023 - 10:39
Darıca Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla belediyenin filosuna katılan 72 aracın teslim töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirilmişti. Bu törenin hemen ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak "Kim diyor? AKP'liler. Ne diyorlar? 'Kiralamadık, satın aldık'" ifadeleriyle konuyu İzmit Belediyesi'nin satın aldığı araçlara getirdi.

TUTUŞ KARŞILIK VERDİ
İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, Hürriyet'in bu paylaşımına sosyal medya hesabı üzerinden karşılık verdi. Darıca Belediyesi üzerinden Hürriyet'e yüklenen Tutuş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 
"Fatma hanım!
Sanırım sizin için hikayenin sonu yaklaştıkça ve anlatacak bir hizmet ya da eser bulamadıkça, aynı yalanları tekrar etmekten medet umuyorsunuz. Ancak artık nafile.

SİZİN ADINIZA BİZ SORALIM
Sizin adınıza Muzaffer Bıyık Başkanımıza biz soralım. Sn. Başkanım;
1-Siz hiç İstanbullu firmalardan, piyasa fiyatının 10 katına araç kiraladınız mı? Sonra yakalanıp, meclis üyeleri faturaları isteyince vermiyorum dediniz mi Fatma hanım gibi?

HÜRRİYET GİBİ...
2-Veli Ağbaba ve Özgür Özel'in yakını olan "Gökhan Cumalı" gibi bir ihale aracısı adamınız oldu mu hiç sizin? Sürekli yeni şirketler kuran ancak adresinde bulunamayan şirketler. 
3-Yeğenlerinize, ortaklarına ve onların hemşehrilerine sürekli ihalesiz işler paslıyor musunuz mesela Fatma Kaplan Hürriyet gibi?

TAMAMI YENİ KURULMUŞ FİRMALAR
4-Piyasa fiyatının tam iki katına, yine yeğenin hemşehrilerine A4 kağıdı ihalesi peşkeş çektiniz mi hiç?
5-Belediyeden 4 yıldır iş alan firmaların, neredeyse tamamı yeni kurulmuş ve sizinle bağı olan kişiler mi mesela İzmit'teki gibi?
6-İlçenizde kavga edecek canlı kalmayınca, köylerdeki tüm mezarlıkları satışa çıkartarak, ölülerle de hesaplaşmak istediniz mi hiç Fatma hanım gibi?" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum