Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi'nin o projesi diğer ilçelerden de talep görüyor

Halka dokunan uygulamalarıyla sosyal belediyecilik örneği olan İzmit Belediyesinin, dini bayram arefe günlerinde mezarlıklarda gerçekleştirdiği çiçek ve fidan dağıtımları, diğer ilçelerden de talep görüyor

İzmit Belediyesi'nin o projesi diğer ilçelerden de talep görüyor
13 Temmuz 2023 - 11:01
İzmit Belediyesi gerçekleştirdiği her proje ile vatandaşlara dokunmaya devam ediyor. İnsanı merkez alan projelerle adından söz ettiren İzmit Belediyesinin her dini bayramda mezarlıkları çiçek bahçesi haline getirmesi vatandaşların takdirini topladı. Dini bayramların arefe günlerinde mezarlıklarda geleneksel hale getirilen çiçek ve fidan dağıtımlarına diğer ilçelerden de istek gelmeye devam ediyor. 

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLİYOR
İzmit sınırları içerisinde bulunan mezarlıklarda yapılan dağıtımlar vatandaşların memnuniyetini karşılarken Kocaeli’nin diğer içlerinde yaşayan vatandaşların da ilgisini çekiyor. Gerek belediyenin sosyal medya hesapları gerekse de diğer iletişim kanalları üzerinden iletilen bu taleplere ekipler kayıtsız kalmayarak vatandaşların taleplerini yerine getirmeye çalışıyor. Vatandaşlar bu uygulamadan dolayı Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum