Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi, kuruluşunun 178. yıl dönümünde Türk Polis Teşkilatını unutmadı

İzmit Belediyesi yöneticileri, Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve 10-16 Nisan Polis Haftası dolayısıyla ilçe emniyet müdürlerini ziyaret etti

İzmit Belediyesi, kuruluşunun 178. yıl dönümünde Türk Polis Teşkilatını unutmadı
11 Nisan 2023 - 10:02
İzmit Belediyesi, halkın can ve malının güvencesi olan Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü ve 10-16 Nisan Polis Haftasını kutladı. İzmit Belediyesi Koordinatörleri Hakan Yalçın ve Ozan Aksu ilçe emniyet müdürlerini ziyaret ederek görev başındaki memurlara çalışmalarında başarılar diledi.  İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını ileten Yalçın ve Aksu her daim Türk Polis Teşkilatının yanında olduklarını vurguladı. 

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLERİNDEN TEŞEKKÜR
Hakan Yalçın, Başiskele İlçe Emniyet Müdürü Faruk Bilen, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül ve Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen’i ziyaret ederken  Ozan Aksu Darıca İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap,  Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir ve  Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili’yi ziyaret etti. Emniyet müdürleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum