Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Kocaeli'de adaylarla toplantı yapıldı

İYİ Parti’de Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının da katıldığı seçim koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Büyükşehir ile ilçe adayları arasında koordinasyon sağlanması açısından fikir alışverişinde bulunuldu.

İYİ Parti Kocaeli'de adaylarla toplantı yapıldı
26 Ocak 2024 - 17:07
İYİ Parti Kocaeli’de 7 ilçe ve Büyükşehir adayını belirledi. Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Gencay Yıldıztekin, Gebze’de Sadık Güvenç, Karamürsel’de Mehmet Baş, Dilovası’nda Emin Yılmaz, Körfez’de Azmi Cihat Hatipoğlu, Gölcük’te İsmail Aynacı, Kandıra’da Semin Sarıçay ve Darıca’da Özhan Öztürk belirlendi. Yerel seçim çalışmaların devam ettiği partide ilçe belediye başkan adayları, Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın katılımıyla seçim koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, “Kocaeli Milletvekilimiz Lütfü Türkkan, İl Başkanımız Nusret Acur, İl SKM Başkanımız Şaban Ufuk, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Kaan Dilmen, İlçe Başkanlarımız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Gencay Yıldıztekin, İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Mutlu Sarı ile birlikte seçim koordinasyon toplantımız için il binamızda bir araya geldik. Birlikteliğimizin gücü ve coşkusuyla Kocaeli’miz İYİ olacak.” ifadelerine yer verildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum