Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Kocaeli adaylarından tek ses: Başaracağız

İYİ Parti’nin Kocaeli Milletvekili adayları, İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Adaylar, hep bir ağızdan “Başaracağız” dedi

İYİ Parti Kocaeli adaylarından tek ses: Başaracağız
16 Nisan 2023 - 18:40
İYİ Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı, ATO Congresium’da gerçekleştirildi. İYİ Parti’nin Kocaeli Milletvekili adayları da bu  önemli buluşmada yerlerini aldı. İYİ Parti’nin Kocaeli Milletvekili adayları, tüm adaylar gibi tek ses olarak “Başaracağız”
dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu önemli toplantıda özetle şunları söyledi:

“Söz verdik”
“Derdine derman bulmaya çalışan vatandaşlarım sakın enseni karartma! Bak burada iyiler var. İnsanımızın böyle bir yükü daha fazla kaldıramayacağını bildiğimiz için biz buradayız. Bir kişinin 2 dudağının arasına terk edilen ülkemiz için biz hala buradayız. Haksızın karşısında duran dilsiz şeytanlardan olmayacağımıza söz verdik. Emeklinin, polisin, sağlık çalışanlarının hakkını arayacağımıza söz verdik.

“Bu ucube düzene son vereceğiz”
14 Mayıs'a bu ucube düzene son vereceğiz. Biz komşusu açken tok yatamayan, kopardığı üzümüm parasını o dala asan asil bir medeniyetin yolcularıyız. Emekliler torunlarının gelecek korkusu yüzünden yaşayamıyor. Sadece mış gibi yapıyor. İçini boğan dertlerden nefes bile alamıyor. Yaşıyormuş gibi gün geçiriyor. Tek bir gün bile huzur bulamıyor. Onuruyla, itibarıyla yaşamıyor. Tercihlerini istediği gibi yaşayamıyor. Sadece gün geçirmek  için mış gibi yapıyor.

“Ölçüyü kaçırdılar”
Kahramanmaraş’ta, Adana’da, Diyarbakır’da, Gaziantep’te, Osmaniye’de, Şanlıurfa’da, Kilis’te, Malatya’da insanlarımızı yaşatamadılar. Mesela Recep Bey çıktı, ‘Kader planı’ dedi. ‘Ölüm bu işin fıtratında var’ dedi. Hatta daha dün Hatay’da daha da ileri gittiler, ‘Bu depremde rahmet var’ dediler.
Bunu diyecek kadar ölçüyü kaçırdılar. Sonuç ne oldu? Ne sellerde, ne depremlerde ne maden facialarında insanlarımızı yaşatamadılar.

“Türkiye’yi konuşacağız”
Torpil düzenini sürdürdüler. Öğretmenliğin itibarını 2 paralık ettiler. Fedai öğretmenimizi
yaşatamadılar. Başkent’teki suikastı görmezden geldiler. Gencecik bir akademisyenin kanını yerde bıraktılar. 14 Mayıs'tan itibaren milletimizi yaşatan yeni bir yaşam vaat ediyoruz. Atatürkümüzün de hep dediği gibi adil, saygılı bir Türkiye’yi konuşacağız. Toplumsal sözleşmemizi tüm dünyaya duyuracağız. Bu beyannamenin diğerlerinden farkı, kişiye özel olarak hazırladık.”

“Güneş gibi doğmaya hazır mısınız?”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasının sonunda katılımcılara seslenerek, “Tüm iftiralara göğüs germeye hazır mısınız? Türkiyemiz için yepyeni bir gelecek inşa etmeye hazır mısınız? Milletimizden aldığımız güçle zalime karşı gelmeye hazır mısınız? Cumhuriyetimizin ikinci asrına güneş gibi doğmaya hazır mısınız?” diye sordu. Salon hep bir ağızdan “Hazırız, başaracağız” diye bağırdı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum