Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi Parti'de il divanı değişti

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, A Takımında değişiklik yaptı. İki kişinin ayrıldığı, bir kişinin ilave olduğu yeni listede en dikkat çeken değişiklik Pelin Dönge’de yaşandı

İyi Parti'de il divanı değişti
02 Eylül 2022 - 11:42
Yapılan değişiklikle, İyi Parti Kocaeli İl Başkanlık Divanı, genel merkezin şablonuna uygun hale getirilirken, ayrılanların yerine atama yapıldı. Bazı birim başkanları da değiştirildi.

GÜLEZ’İN KOLTUĞUNA ERBAĞCI
İl divanından ayrılan Ortadoğu Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Karaca’nın yerine Vedat Kasap getirildi.
Aynı şekilde il divanından ayrılan Ekonomi Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Candemir’in yerine Adil Gülez geldi.
Adil Gülez’den boşalan Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına ise Abdülkadir Erbağcı geldi. Dr. Erbağcı daha önce Doğa Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısıydı. Ancak o başkanlık genel merkez tarafından kapatılmıştı.
Genel merkez tarafından kapatılan bir başka başkanlık Teşkilat Başkanlığıydı. Bilindiği gibi İyi Parti lideri teşkilat başkanlığını kendine bağlamıştı. Daha önce İl Teşkilat Başkanı olan Nusret Acur, yeni kurulan Kurumsal İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığına getirildi.
Uluslararası Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cenk Erbil, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.
Türk Dünyası ve Yurtdışı Türklerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Yasemin Met ise STK İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.
STK İlişkilerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçek de, Uluslararası Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı oldu.
Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met’in yerine ise Ayşegül Babacan getirildi.

ÜÇ İL BAŞKAN VEKİLİ
Yeni dönemde il başkan vekili olan isimler de belli oldu. Daha önce Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Pelin Dönge, İyi Parti İl Başkan Vekili oldu.
MHP’deyken Darıca İlçe Başkanlığı yapan Fatih Kürşat Demir de il başkan vekilliğine getirildi.
Geçen dönem de il başkan vekili olan Emekli Kurmay Albay Çağlar Özer yeni dönemde de aynı görevine yapmaya devam edecek.
İşte İyi Parti’deki yeni divan ve yeni görevlendirmeler;

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum