Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi Parti Darıca, şehitlerimiz için Darıcalılarla beraber tek yumruk oldu!

İYİ Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen hain saldırıda 12 askerimizin şehit olması sonrasında düzenlediği milli dayanışma programıyla tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla tek yumruk oldu. 

İyi Parti Darıca, şehitlerimiz için Darıcalılarla beraber tek yumruk oldu!
25 Aralık 2023 - 11:12 - Güncelleme: 25 Aralık 2023 - 11:21
Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde bir araya gelinen organizasyonda Türk bayraklarıyla mesaj veren topluluk, dualarla şehitlerimizi andı. Şehitlerimizin isimlerinin tek tek okunduğu programın fikir öncüsü olan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, yaptığı açıklamada, “Kıymetli Darıcalı hemşerilerim, sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları, siyasi parti ilçe başkanları,belediye başkan adayları ve Darıcalı Şehidimiz Murat Tevlim’in babası Mustafa Tevlim abimiz olmak üzere bayrağını ve vatanını seven herkese, şehitlerimizi saygı ve rahmetle andığımız programa katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.   Türk milleti olarak bu hainlere ve destekçilerine karşı bir ve beraber olacağız” dedi. 

“İNTİKAMI MECLİSTEN BAŞLANARAK DAĞDAKİ FARE DELİKLERİNE KADAR ALINMALIDIR”
Başkan Kartal program sonrasında yaptığı yazılı açıklamada ise şunları söyledi: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak konuşuyorum. Kıymetli Darıcalı hemşerilerim, yüreğimiz buruk. Bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiğimize de Rabbimden şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Ben vatanını bayrağını seven bir kardeşiniz olarak sosyal medyada sadece bir taziye mesajı paylaşarak normal hayatıma devam ettirmeye vicdanım elvermiyor vatanın her bir karış toprağı değerli olduğu kadar her bir askerimiz de baş tacımızdır. Türk milleti olarak bu hainlere ve destekçilerine karşı bir ve beraber olacağız. Şüphesiz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Biz de gözü yaşlı analar, yetim kalan çocuklar, vatan uğruna şehit düşen evlatlarımız için yas değil, Türk töresince baş istiyoruz. İntikamı meclisten başlanarak dağdaki fare deliklerine kadar alınmalıdır. Mevzu vatansa gerisi teferruattır. Buradan şunu da belirtmek istiyorum. Vatan hainlerine karşı Devletimizin yanında Türk bayrağımızı dalgalandırmaya devam edeceğiz. Bugün, 85 milyon Türk milleti olarak yaralıyız. Ama yaramızı deşmeye çalışan hainlerin, heveslerini kursaklarında bırakmaya da kararlıyız! Duyması gereken kim varsa duysun: VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!'' dedi.

BAŞKAN ADAYLARI DA KATILDI
Programa CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Saide Arslan Çalışkan, Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan aday adayı Ferhat Yılmaz, İyi Parti Darıca İlçe Başkanvekili İsmail Düzgün ve çok sayıda vatandaş katıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum