Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Darıca'dan iki tane SKM açılışı 

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı, Osmangazi ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde iki tane Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, “14 Mayıs’ta Türkiye'nin geleceğinin nasıl seyredeceği istikametinde bir karar vereceğiz” diyerek seçimin önemine vurgu yaptı. 

İYİ Parti Darıca'dan iki tane SKM açılışı 
28 Nisan 2023 - 14:44 - Güncelleme: 29 Nisan 2023 - 13:15
İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmaları devam ediyor. İYİ Parti Darıca İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları kapsamında Osmangazi ve Kazım Karabekir Mahallelerinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını törenle yaptı. Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa; İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Adayları;  Mehmet Kamil Şirin, Özhan Aşkın Öztürk ve Yüksel Ercan, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Gencay Yıldıztekin, İlçe Başkanvekili Pınar Demirel ve İYİ Parti Darıca SKM Başkanı Bahri Altınbaş katıldı. 

YILDIZTEKİN: VİCDANLARIN SESİ OLACAĞIZ 
Açılış töreninde körende konuşan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı İlçe Başkanı Yıldıztekin, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Bir partiyi seçmeyeceğiz, bir lideri seçmeyeceğiz, bir sistemi seçeceğiz. Türkiye’nin geleceğinin nasıl seyredeceği istikametinde bir karar vereceğiz. Vicdanların sesi olacağız. Ulaşılabilir olacağız. Çalışkan ve sorunların takipçisi olacağız. Çözüm yolları üreteceğiz ve büyüdükçe küçüleceğiz” ifadelerini kullandı. SKM’nin açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Başkan Yıldıztekin, milletvekili adayları ve beraberindeki heyet, Osmangazi Aşıroğlu Caddesi’ndeki ve Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki cadde esnafını selamlayarak taleplerini dinledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum