Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi Parti Darıca'da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı

İyi Parti Darıca İlçe Teşkilatı, seçilmiş başkan Güven Altay yönetiminde ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Tanışma toplantısına tam kadro katılan iyi partili yöneticiler, Başkan Altay’a sürpriz bir kutlama yaparak birlik ve beraberlik fotoğrafı verdi.

İyi Parti Darıca'da yeni yönetim ilk toplantısını yaptı
09 Aralık 2022 - 13:52 - Güncelleme: 13 Aralık 2022 - 15:08
Geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleşen kongre sonucunda yeniden başkanlığa seçilen İyi Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, kongre sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Teşkilat merkezinde gerçekleşen tanışma toplantısına tam kadro katılan İyi Parti yönetimi, yol haritasını belirledi. 12 Aralık Pazartesi günü saat 14.45’te mazbatasını alacak olan seçilmiş başkan Altay ve yönetimi, kısa süre içerisinde de görev dağılımlarını belirleyerek yüksek enerjisi ile sahaya inecek.

Yenilenen yönetim kadrosuyla ilk toplantıya yoğun ilgi gösteren İyi Parti Darıca İlçe Teşkilatı, seçilmiş başkan Güven Altay’a sürpriz bir kutlama gerçekleştirdiler. Başkan Altay adına özel bir pasta hazırlatan yönetim kurulu üyeleri, pastanın üzerine ‘Güven Altay’la Darıca’ya Güven geldi’ yazısı yazdırarak Altay’a olan sevgi ve saygılarını göstermiş oldular. Güzel jest sonrasında büyük mutluluk yaşayan Güven Altay, “İYİ’lerin, yürekleri gibi çok güzel sürpriziyle karşılaştım. İncelikleri için hepsine ayrı ayrı teşekkürler ediyorum. İYİ’ki varsınız, İYİ Ailem” ifadelerini kullandı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum