Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Darıca adayı Öztürk'ten DASİAD'a ziyaret

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Aşkın Öztürk, dün Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD)’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Darıca adayı Öztürk'ten DASİAD'a ziyaret
07 Şubat 2024 - 11:26 - Güncelleme: 08 Şubat 2024 - 16:30
İYİ Parti Darıca İlçe yöneticileri ve meclis üyesi aday adaylarıyla Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD)’ı ziyaret eden İYİ Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Aşkın Öztürk, DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetim kuruluna projelerini anlattı.
İYİ Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Aşkın Öztürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Öztürk, dün Darıca Sanayici ve İşadamları Derneği (DASİAD)’ı ziyaret ederek seçim çalışmalarından bahsetti. DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer ve yönetim kuruluna projelerinden bahseden Öztürk, Darıca’yı herkesle beraber yöneteceklerini de sözlerine ekledi. Nazik ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Darıca Belediye Başkan adayı Özhan Aşkın Öztürk ve İYİ Parti Darıca ailesine teşekkür eden DASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdinçer, DASİAD olarak kapılarının tüm partilere açık olduğunu ifade ederek, seçimlere katılan tüm adaylara da başarılar diledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum