Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi oynadık ama kazanamadık! 2-2

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, evinde Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile 2-2 berabere kalarak, 2022-2023 sezonunun ilk devresini beraberlikle kapattı.

İyi oynadık ama kazanamadık! 2-2
18 Aralık 2022 - 17:42
Zorlu mücadeleye her iki ekipte kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda rağmen taraftar desteğini daha fazla arkasında hisseden temsilcimiz oyunda üstünlüğü eline alsa da, ciddi pozisyon yaratamadı.

Maçın  45+3.dakikada defansın bir anlık zafiyetinden yararlanan Faruk Çalışkan ile temsilcimizi 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya ataklarla başlayan sarı yeşilliler 2 pozisyondan yararlanamadı. 67. Dakikada gelişen Gümüşhanespor atağında Hakan Yakup Jacoues Horzum’un attığı golle skoru 1-1’e getirdi.

Beraberlik golünün ardından 2 dakika sonra ekibimizin defanstaki büyük hatasını değerlendiren Nebi Tiryakioğlu Gümüşhane'yi 2-1 öne geçti. Golün ardından rakip kaleye yüklenen sarı yeşilliler ataklardan yararlanamadı. Maçın uzatmaları oynanırken 90+7.dakikada futbolcumuz Batuhan Özduran ile skoru eşitledi ve mücadele 2-2’lik beraberlikle sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum