Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi futbol, kötü sonuç!: 3-1

Ziraat Türkiye Kupası’nda D grubunda mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, grubundaki ikinci maçını TFF 1.Ligi’nin lideri Boluspor ile oynadı. Rakibine 3-1lik skorla mağlup olan temsilcimiz bu skorla ikinci maçta ikinci mağlubiyetini aldı.

İyi futbol, kötü sonuç!: 3-1
13 Aralık 2016 - 14:00
Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz, 6. Dakikada İhsan ile gole yaklaştı. Cafercan’ın ortasında topa kafayı vuran İhsan’ın şutu az farkla auta çıktı. 35 dakikada ise Gökhan Erdoğan’ın ortasında Boluspor’lu Özgür topu kendi ağlarına göndererek, takımımızı 1-0 öne geçirdi. Golden 3 dakika sonra Boluspor, Tunahan ile beraberliği yakaladı: 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi. 
İkinci yarıya iyi başlayan ekip Boluspor oldu. Darıca GB altyapısında yetişen Cumali’nin ortasında topa kafa vuran Necati, Boluspor’u 2-1 öne geçirdi.  Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran Darıca aradığı golü bir türlü bulamadı. Boluspor son dakikada kazandığı Penaltıyı İsmail ile gole çevirdi ve karşılaşma 3-1 sona erdi 
 
Darıca GB ailesi Bolu’daydı
Temsilcimiz Darıca GB’yi Boluspor deplasmanında Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca GB’li yöneticiler Abdullah Örs, Mücahid Vural, İbrahim Pilavcı, Lokman Demirtaş ve Darıca Belediyesi Meclis üyeleri yalnız bırakmadı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı tarafından güzel karşılanan Darıca heyeti, Bolu heyetini Darıca’daki maça davet etti.
 
Darıca GB’li futbolculardan asker selamı!
Ziraat Türkiye Kupası’nda  Boluspor ile karşılaşan temsilcimiz Darıca GB,  rakibi karşısında 1-0 öne geçtiği golün ardından objektiflerimize asker selamı verdi. Sarı – Yeşilli futbolcular, bu golü hain saldırıda vefat eden şehitlerimize adadılar.