Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İmzalı Trabzonspor'un forması sahibini buldu

Kahramanmaraşlı depremzedelerin yararına Darıca Trabzonlular derneği tarafından açık artırmayla satışa çıkan 2021-2022 futbol sezonunda yer alan Trabzonsporlu futbolcuların imzaladığı forma, sahibini buldu

İmzalı Trabzonspor'un forması sahibini buldu
19 Şubat 2023 - 14:11 - Güncelleme: 20 Şubat 2023 - 13:21
06 Şubat tarihinde sabaha karşı Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremin yaralarını sarmak için seferber olan vatandaşların yanı sıra bir çok kurum, kuruluş, dernek ve STK’larda bölgeye yardım eli uzatmış ve destek olmuştu. Darıca Trabzonlular Derneği Yönetimi de Trabzonspor’un 2021-2022 sezonuna ait tüm futbolcuların imzaladığı formayı açık artırmayla satışa çıkarmıştı.
Tüm gelirinin depremzedeler için bağışlanacağı açık artırmada en çok fiyatı Darıca  Yeni Bayramoğlu Unlu Mamülleri Fırını’nın sahiplerinden Mustafa Bıyık vererek formayı satın aldı.
Aslen Kastamonulu olan ancak koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Mustafa Bıyık, hem aşığı olduğu formaya kavuştuğunu, hem de bir nebze de olsa depremzedelere katkı sunduğu için memnuniyetini dile getirdi.
Darıca Trabzonlular  Derneği Başkanı Umut Sağlam ise, ‘’ Depremzede kardeşlerimiz için açık artırmaya çıkardığımız Şampiyonluk imzalı formamızı en yüksek teklifi vererek alan, Kastamonulu fanatik Trabzonspor taraftarı Mustafa Bıyık abimize çerçeveli olarak teslim ettik. Yaptığı bu bağış en kısa sürede Darıca da ikamet etmek için gelen kardeş ailelerimiz den birine harcayacağız. Yönetim kurulumuz olarak teşekkür ederiz.’’ dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları