Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"İMES Kariyer Günleri" Fuarı açıldı

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından düzenlenen “İMES Kariyer Günleri" fuarının açılışı Vali İlhami Aktaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

"İMES Kariyer Günleri" Fuarı açıldı
26 Eylül 2024 - 15:09
Bugün açılışı gerçekleştirilen İMES Kariyer Günleri Fuarına; Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Soba, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, ilgili kurum müdürleri, oda başkanları, üniversite yetkilileri, İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve protokol üyelerinin konuşmaları ile başlayan programda İMES Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Vali İlhami Aktaş’a plaket takdiminde bulundu. 

Plaket takdim töreninin ardından Vali İlhami Aktaş ve protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle “İMES Kariyer Günleri" fuarının açılış kurdelesini kestiler. 

Vali İlhami Aktaş, açılışın ardından alanda yer alan stantları gezerek incelemelerde bulundu, bilgiler aldı. 

Genç yeteneklere rehberlik etmek ve geleceğe yön vermek adına başlatılan fuar; çeşitli panel ve etkinlikler ile 27 Eylül Cuma gününe kadar sürecek. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum