Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İmam Hatip'in yerine Kent Meydanı yapılıyor

Kocaeli Ak Parti Milletvekili M. Ali Okur, gazetemize yaptığı açıklamada, Gebze İmam Hatip Lisesi’nin yıkılarak yerine Kent Meydanı yapılacağını söyledi.

İmam Hatip'in yerine Kent Meydanı yapılıyor
30 Mayıs 2013 - 08:24
 Gazetemiz sahibi Erol Polat, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe Başkan Yardımcısı H. İbrahim Kocagöz ile birlikte Ak Parti Kocaeli Milletveki M. Ali Okur’u TBMM’de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 
Kocaeli Gazete Sahipleri Birliği adına TBMM binasında Kocaeli Milletvekilllerini ziyaret eden gazetemiz sahibi Erol Polat, Ak Parti İlçe Başkanı ve Tanıtım ve  Medya Birim Başkanı H. İbrahim Kocagöz ile birlikte ziyaret ettikleri M. Ali Okur’dan bölgemize yapılacak projeler haskkında bilgi aldılar. Ziyarette, Gebze İmam Hatip Lisesi Hizmet Binası’nın önümüzdeki aylarda yıkılarak yerine Kent Meydanı yapılacağını söyleyen Milletvekili Okur,’’ Herkes Anibal kavşağına yapılacak Dal-Çık Projesini neden hayata geçirilmediğinden bahsediyor. Bu şekildeki projelerde vatandaşların biraz sabırlı olması gerekir. Biz bu projenin Gebze üzerindeki önemini bildiğimiz için titiz davranıyoruz. ‘Oldu – bitti’ şeklindeki yapılanma yarım yamalak olacaktır. Bu nedenle bu projeyle direkt olmasa da, dolaylı yönden bağlantılı olan İmam Hatip Lisesi’nin bulunduğu yere yapacağımız Gebze Kent Meydanı projesi var. Biz mevcut İmam Hatip Binası’nın yerine  yapacağımız meydanı, Anibal’a yapılacak Dal-Çık projesiyle birleştireceğiz. Eğer bunu yapmadan Dal-Çık’ı yaparsak bu projenin bir ayağı eksik kalacak’’ dedi
Bu nedenle İmam Hatip Lisesi Hizmet Binası’nın yerine yapılacak olan Gebze Kent Meydanı projesini beklemek durumunda kaldıklarını yineleyen Okur, çok az zaman kaldığını ve vatandaşların biraz daha sabırlı olmalarını istedi.