Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

''İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi'''nden alkışlanacak proje

Uzun yıllardan bu yana eğitim camiasında öğretmen olarak görev yaptığı süreçte hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle bölgede dikkatleri çeken Nuray Küfüdür, iş insanı olarak atıldığı güzellik merkezi sektöründe de aynı bilinçle hareket ederek görme engelli kadınlara ücretsiz olarak hizmet vermeye karar verdiğini söyledi.

''İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi'''nden alkışlanacak proje
25 Nisan 2022 - 11:24
Öğretmenliği bırakmasının ardından iş insanı olarak Gebze Hacı Halil Mahallesi, Hükümet Caddesi, No: 28, Kat: 1-2-3 adresinde ‘’İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi’’ adıyla sektöre adım atan Nuray Küfüdür, çok kısa bir zaman dilimi içinde adından söz ettirerek bölgede estetik ve güzellik sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında ‘’  TSE Güvenli Hizmet belgesi ‘’ alan ilk işyerinin de sahibi oldu.
İş hayatında yakaladığı başarıyla da yetinmeyen Küfüdür, önceki yıllarda olduğu gibi sosyal sorumluluk bilincinin artarak devam ettiğini kaydederek bu konuda yeni bir projeyi daha hayata geçirmeyi planladığını ifade etti. Nuray Küfüdür, estetik ve güzellik sektörüne adım atmasının ardından önemli bir eksikliği fark ettiğini belirterek, ‘’ Estetik ve güzellik sektörüne adım attıktan bir süre sonra, görme engelli kadınlarımızın kişisel bakımlarını yapmakta zorlandıklarını fark ettim. Maddi durumu iyi olan engelli vatandaşlarımızın bu konuda her hangi bir sıkıntısı yok. Bu sorunlarını her hangi bir güzellik merkezine giderek çözüme kavuşturabiliyorlar, ancak maddi olanakları olmayan diğer  görme engelli kadınlarımızın kişisel bakımla ilgili olarak oldukça sıkıntı yaşadıklarını fark ederek şahsen sorumluluk hissettim. Bu nedenle ekipteki arkadaşlarımızla da görüş alışverişinde bulunarak, yeni bir sosyal sorumluk projesine imza atmaya karar verdik. 
Yaptığımız istişarelerin ardından maddi durumu iyi olmayan görme engelli kadınlarımızın lazer epilasyonlarını ‘’İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi’’ olarak tamamen ücretsiz olarak yapmaya karar verdik.
‘’ Gören gözlerin’İZ ‘’ sloganı ile başlatacağımız sosyal sorumluluk projemizde maddi durumu iyi olmayan görme engelli tüm kadınlarımıza kapılarımızı ardına kadar açarak ‘Güzelliğimiz bir olsun’ düşüncesiyle, görme engelli kadınlarımızın güzelliklerine güzellik katmaya karar verdik’’ dedi.
Nuray Küfüdür, ‘’İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi’’ olarak maddi durumu iyi olmayan tüm görme engelli kadınlara ücretsiz olarak lazer epilasyon hizmeti vermeye hazır olduklarını yineleyerek, ‘’ Çalışma arkadaşlarımızla birlikte böyle bir projeye başlamanın heyecanını yaşıyoruz’’ şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum