Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlaçlama sektörünün liderlerinden PAK İŞ ATILIM yeniliklere devam ediyor

Dezenfeksiyon, gemi, kurumsal ve ev ilaçlama sektöründe uzun yıllardır, deneyimli uzman ekibi, bakanlık onaylı son teknoloji ürünler ve ilaçlar ile hizmet veren P.PCO PAK İŞ Böcek, Kemirgen Kontrol Merkezinin yenilikleri ve atılımları devam ediyor.

İlaçlama sektörünün liderlerinden PAK İŞ ATILIM yeniliklere devam ediyor
31 Mayıs 2024 - 12:27
Çalışmalarında insan sağlığını ön planda tutarak yapmış olduğu çalışmalarla sektörde adından söz ettiren, bölgenin lider firmaları arasında yer alan P.PCO PAK İŞ PEST CONTROL, Özvadi Çevre Sağlığı Hiz. İnş. San ve Tic Ltd. Şti’yi bünyesine kattı. 
Atılım ve yeniliklerin devam edeceğini ifade eden firma yetkilisi Ercan Tezcan konu hakkında şu açıklamayı yaptı; 2015 yılından bu yana sektörde Avrupa Standartlarında Pest Control Haşere ve Kemirgen Kontrol hizmetİ veren ve Çözüm Ortağınız olan şirketimiz P.PCO PAK İŞ PEST CONTROL TEMİZLİK İLAÇLAMA SAN ve TİC LTD ŞTİ 01/06/2024 Tarihi itibarı ile yine 2017 Yılın dan bu yana Haşere ve Kemirgen Kontrol hizmetinde faaliyet gösteren ÖZVADİ ÇEVRE SAĞLIĞI HİZ. İNŞ. SAN ve TİC LTD. ŞTİ ni Bünyesine alarak sektörde ilerlemeler ve yenilikler getirecek bir adım atmıştır.
Sektörün güçlü bir firması olarak gerçekleşen bu büyüme adımı ile otomasyona dayalı daha geniş hizmet ve dökümantasyon yelpazesi ile siz değerli müşterilerimize daha kapsamlı hizmetler ve raporlamalar sunmayı hedeflemektedir.
Her geçen gün bilgi birikimi ve tecrübelerini geliştirerek sektörde güçlü bir marka değeri yaratmak, pazar payını büyütmek ve bu yenilikçi ve gelişen uygulamalara öncülük ederek sizlere Avrupa Standartlarında hizmet sunmaya yardımcı olacak bu gelişmelerin hepimize fayda sağlayacağını değerlendirerek bunu sizler ile paylaşmanın gururunu yaşamaktayız.’’ Dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum