Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İbrahim Karslı, Türkiye İşçi Partisi'nden Darıca Belediye Başkan aday adayı oluyor

Darıcalı siyasetçi İbrahim Karslı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde Türkiye İşçi Partisi aday adayı olacağını duyurdu. Karslı, Darıca halkının sosyalist bir belediyeyi hak ettiğini ifade ederek vaatlerini şimdiden sıraladı.

İbrahim Karslı, Türkiye İşçi Partisi'nden Darıca Belediye Başkan aday adayı oluyor
25 Temmuz 2023 - 11:38
Geçtiğimiz yıl Türkiye İşçi Partisi’ne geçen, geçmiş dönem Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi İbrahim Karslı 31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde Türkiye İşçi Partisi aday adayı olacağını duyurdu.

VAATLERİNİ AÇIKLADI
Yaptığı açıklama ile vaatlerini tek tek sıralayan Karslı, Darıcalıların sosyalist bir belediyeyi hak ettiğini söyledi. Karslı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkanlığı için Türkiye İşçi Partisi aday adayı olacağım. Darıca halkı sosyalist bir belediyeyi hak ediyor. İstanbul’un yanı başında başka bir dünya mümkün diyoruz. Halk bostanları, yenilenebilir enerji vb. projelere imza atacağız. Yelkeni kanosu ve üniversitesiyle mutlu bir kent yaratacağız.

GURUR DUYACAKSINIZ
Sanatçılar, müzisyenler komşunuz olacak. Darıca’nın tarihini gözler önüne getireceğiz. Darıca sakin şehir olacak hiçbir sanayi kuruluşu hayatımızı tehdit edemeyecek. Hayvanların rahatça yaşadığı bir kent olacağız. Çocuğunu doğada büyütmek isteyenler Darıca’da yaşayacak. Darıca tekirinden, kirazından enginarından söz ettirecek. Halkçı, şeffaf ve katılımcı bir belediye kuracağız. Paylaşan üreten ve halkına değer veren bir belediyeyi kuracağız. Çevreye duyarlı, kadını yücelten çocukların mutlu olduğu bir yönetimimiz olacak. Kapitalist sağcı ve kopyası sahte solcu yönetimlere muhtaç değilsiniz. İlçenizle ve başkanınızla gurur duyacaksınız. Partimiz yolumuzu açarsa biz de yüreğimizi ortaya koyabiliriz'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum