Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hürriyet: Kılıçdaroğlu'ndan her koşulda razıyız

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden seçim sonuçuna ilişkin açıklamada bulundu.

Hürriyet: Kılıçdaroğlu'ndan her koşulda razıyız
29 Mayıs 2023 - 10:47
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu: “ Sonuç ne olursa olsun, bu kadar adaletsiz koşullar karşısında onurluca mücadele eden, yaşanabilecek en haksız rekabet şartlarının içerisinde dahi umudumuzu ateşleyen Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan biz her koşulda razıyız” dedi.

DAHA GÜZEL YARINLARI İÇİN CANLA BAŞLA MÜCADELE EDECEĞİZ
Hürriyet açıklamasının devamınında şu ifadelere yer verdi: “ Tamamlanan Cumhurbaşkanlığı 2. turu seçimlerinin tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum.
Temelinde demokrasi olan bir partinin neferi olarak milletimizin aldığı karara saygımızı asla yitirmeyeciğiz. Sonuç ne olursa olsun, bu kadar adaletsiz koşullar karsısında onurluca mücadele eden, yaşanabilecek en haksız rekabet şartlarının içerisinde dahi umudumuzu ateşleyen Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan biz her koşulda razıyız.
Bu süreçte seçimde görev alan, canla başla gece gündüz çalışan, sandık mücadelesinde en önde yer alan gençlerimize, kadın arkadaşlarımıza ve büyüklerimize, millet ittifakinin her bir üyesine, gönüllülerimize kısacası herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Milyonların verdiği oya, desteğe, kader birliğine, hemşehrilerime canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Güzel ülkemizin daha güzel yarınları için canla başla mücadeleye devam edeceğiz!” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum