Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hemşerilerinden Kenan Paltacı'ya teşekkür 

Nevşehir Acıgöl Eğitim ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen 1. Birlik Festivali, büyük bir katılımla gerçekleşti. Nevşehir Acıgöl Eğitim ve Kültür Derneği Yönetimi, Aslen Acıgöllü olan Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı’ya büyük desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hemşerilerinden Kenan Paltacı'ya teşekkür 
21 Haziran 2024 - 22:05
Bu sene ilk kez düzenlenen ve büyük bir coşku içinde gerçekleşen 1.Birlik Festivali, Acıgöl Pazar Yeri Açık Alanında yapıldı. Acıgöllüler Birlik ve Beraberlik Buluşmasına siyaset, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarından önemli isimler katılım gösterdi.

Ömer Faruk Bostan,  Havva Ögüt, Aycan Öner, Hulusi Gökmeşe, Melis Küçüköner, İbrahım Yıldız gibi isimlerin yer aldığı festival, şehir dışında yaşayan Acıgöllüleri de bir araya getirdi.

Programa Aslen Acıgöllü olan Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı’nın yanı sıra Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç, AK Parti Esenyurt ilçe Başkanı Harun Özer, İstanbul Nevşehir Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Nazmi Şahin,  MHP  Sultangazi İlçe  Başkanı Yusuf Özel ve çok sayıda davetli katıldı.

Acıgöl Eğitim Kültür Derneği Başkanı Tayfun Açıkgöz ve yönetimi bu önemli gecede kendilerinin daima yanında olan Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Paltacı’ya teşekkür etti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum