Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Helal olsun sana Muhammet

Darıcalı erkek kuaförü Muhammet Nail Gedik, Darıca’ya gelen depremzedelerin konakladığı bölgeye giderek genç yaşlı demeden ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımızın saç ve sakal tıraşlarını yapmaya devam ediyor.

Helal olsun sana Muhammet
19 Şubat 2023 - 15:15 - Güncelleme: 20 Şubat 2023 - 13:21
Darıca İstasyon Caddesi, Zahid Kotku Parkı Parkı 1549 Sk. No: 6A adresinde uzun yıllardan bu yana faaliyet gösteren erkek kuaförü Muhammet Nail Gedik, önceki gün yaptığı çağrıda, ilçemize gelen depremzedelerin 1 yıl boyunca ücretsiz saç sakal tıraşlarını yapacağını belirtmişti. 
Yaptığı çağrının ardından işyerinde depremzedeleri bekleyen Muhammet Nail Gedik, az sayıda ihtiyaç sahibinin gelmesi üzerine takım çantası ve çalışanlarıyla birlikte depremzedelerin kaldığı sosyal tesislere giderek  buraya yerleşen vatandaşlarımızın saç ve sakal tıraşlarını yaptı.
Muhammet Nail Gedik, deprem bölgesinden Darıca’ya gelen tüm vatandaşların 1 yıl boyunca saç ve sakal bakımlarını üstleneceğini yineleyerek, ‘’ Kaldıkları tesislerden dışarıya çıkmak istemediklerini anladım, bu nedenle ben onların ayaklarına gitmek istedim düşüncesiyle onlar gelemiyorsa biz gideriz deprem zededen gelen abilerimiz kardeşlerimiz ihtiyaçlarını karşıladık rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ölenlere rahmet kalanlara sağlık diliyoruz’’ dedi

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları