Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hayvanlar için yem ve su konulan reklam panosu yaptılar

Darıca Belediyesi, kentteki açık hava reklam panolarının bir bölümünü sokak hayvanlarının yem ve su ihtiyaçlarını karşılamaları için ayırdı.

13 Ocak 2023 - 09:39 - Güncelleme: 13 Ocak 2023 - 10:05
İlçedeki caddelerin kenarlarında ikişerli veya üçerli olarak yan yana dizili şekilde tasarlanmış açık hava reklam panolarından 1 tanesini sokak hayvanları ve kuşların beslenmeleri için ayıran Darıca Belediyesi, panoların altına kuşların, kenarlarına ise köpek ve kedilerin su ile yem ihtiyaçlarını gidermeleri için bölümler yaptırdı.
Kuşlar için ayrılan bölümlerden bir tanesi su, diğeri ise yem ile doldurulurken, köpek ve kediler için de reklam panolarının yan kısmına plastik borulardan mamalık ve suluk monte edildi.
Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hayata geçirdikleri farkındalık projesi sonrası vatandaşlardan olumlu tepkiler aldıklarını kaydederek, hayvanların su ve yem ihtiyaçlarının sadece belediye tarafından değil vatandaşların da bireysel olarak projeye katkı sunacağına inandıklarını belirterek şu görüşlere yer verdi; Kentimizin sahil ve iç kısımlarında köpeklerimiz için yapmış olduğumuz barınaklardan sonra, panolarımızın bir bölümünü özellikle kuşlarımız için de ayırmak suretiyle böyle bir farkındalık projesi yapmak istedik. Panoların her iki ayağında, hem suyu olan, hem kedi mamaları olan, aynı zamanda kuşlarımız için su ve yem yerleri olan alanları bugün doldurduk.

CANLILARI KOLLAYIP KORUMAK BELEDİYE OLARAK BİZİM GÖREVİMİZ

Darıca’nın farklı bölgelerindeki reklam panolarında da aynı şekilde projeye dahil edildiğini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, panoların bulunduğu reklam alanlarından her bir tanesini hayvanlar için yemlik ve suluk olarak ayırdıklarını kaydetti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hayvanların beslenmeleri için ayrılan reklam panolarının sadece köpekleri beslemek için değil, kediler ve kuşlar için de düzenlendiğini ifade ederek, ‘’ Güzel oldu, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum, yaşayan canlıları korumak ve kollamak  belediye olarak her zaman bizim görevimiz. Daha yeni bir proje, az önce burada yemleri koyarken bu esnada vatandaşlarımızın olumlu tepkisinin olduğunu gördük, büyük ihtiamalle de burası vatandaşlarımız tarafından da kullanılacağına inanıyorum, sadece belediye değil, burada yem ihtiyacının olduğunu gören vatandaşlarımız da bireysel olarak kendi ölçeğinde buraya yem ve su dolduracaktır ’’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum