Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hastürk: "Dik duruşumuza devam edeceğiz"

AK Parti Darıca İlçe Başkan adayı olmak için listesini sunan ancak listesindeki istifalar nedeni ile aday olamayan Gökmen Hastürk, kongre çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hastürk: "Dik duruşumuza devam edeceğiz"
20 Ekim 2024 - 18:34
Hastürk şu ifadelere yer verdi;
Bizler de demokrasiye yakışır bir şekilde, demokratik bir şekilde geldik. Listemizi çıkardık, verdik. Davamıza yakışır bir hareketi yaptık. Dolayısıyla demokrasinin parti içerisinde ne kadar olduğunu da görmüş olduk. Burada bizler dik duruşumuzu sergiledik. Bir liste çıkartmamız gerekiyordu. Ama listemizde bir bahane bulunacaktı. Yine davamıza yakışır bir şekilde salona çıktık.


RECEP TAYYİP ERDOĞAN İÇİN ÖLÜRÜZ
Ama biz sonuna kadar Darıca'da bize güvenenlere kendimizi ispatladık. Sonuna kadar geldik. Biz Recep Tayyip Erdoğan için ölürüz. Onun için her şekilde varız. Dolayısıyla bizlere verilen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. İnşallah da bu saatten sonra da davamızın her zaman arkasında olacağız zaten. Arkadaşlarımız da bu konuda arkamızdadır, sağlamdır. Çok şükür. Bugün üzerimize düşeni yaptık. Kabul edilmemesi noktasında artık kendileri bilirler.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ İSTİYORUZ
İstifa söz konusu oldu bizim listemizin içerisinden, il delegelerinden bir kişinin. İstifası söz konusu oldu. Ama biz göremedik bu istifayı. Yani bize gösterilmesi gerekiyordu. Ya aslında bunu söylemek istemiyorum ama malesef parti içerisinde demokrasi olmadığını gördük. Buna herkese şahitlik etti. Sizler de gördünüz. Parti içi demokrasiyi sonuna kadar istiyoruz. Şu saatten sonra dediğim gibi biz yine partiliyiz. Bize yakışan budur. Yakıştığı gibi de hareket ettik. Kavgaya, gürültüye mal vermedik. Davamıza yakışır bir şekilde geldik. Davamıza yakışır bir şekilde de salondan ayrılıyoruz” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum