Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hastane personelini feci şekilde darp ettiler

Gebze’de geçirdikleri trafik kazasında yaralanan yakınlarını Fatih Devlet Hastanbesi’ne getiren 3 kişi, tedavilerinin yapılmadığını iddia ederek 5 hastane çalışanını feci şekilde darp etti.

11 Şubat 2022 - 13:09 - Güncelleme: 11 Şubat 2022 - 14:32
Dün gece saat 23.40 sıralarında meydana gelen olayda, Gebze Fatih Devlet Hastanesinde  K.K., B.K. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, trafik kazasında yaralanan  kadın yakının hastaneye getirdi. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın, müşahede alanında bekletildi. Bu sırada görevli doktor ve hemşireler, durumu daha ağır olan bir hastaya müdahale için müşahede odasından ayrıldı.Bu durumu fark eden yaralı kadının K.K. ve B.K. isimli yakınları hastalarıyla ilgilenilmediğini düşünerek  personele tepki gösterdi. Kendilerine durumun açıklamasına rağmen öfkeleri dinmeyen K.K. ve B.K. çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası hastane personeline saldırmaya başladı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu saldırıda hemşire İhsan Yeşil, hemşire Yusuf Ökçün, hemşire Cansel Günay, sekreter Efkan Çiftçi ve güvenlik Atilla Özgür feci şekilde darp edildi.
 
POLİS 2 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI

Hastane içerisinde büyük korkunun yaşanmasının ardından, olay yerine polis ekipleri , 2 saldırganı yakalayarak etkisiz hale getirirken, saldırıya uğrayan hastane personeli ise darp raporu alarak saldırganlardan şikayetçi oldu.
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 3 kişinin hastane personeline saldırdığı anlar görünüyor. Yakalanan 3 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum