Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hastane odalarını kitaplarla doldurdular

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu ve Darıca Farabi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi,  yatan çocuk hastalar için "Bugünlere En Iyi İlaç Kitap " Projesi düzenledi. Projenin amacı yatarak tedavi gören çocuklara ve refakatçi büyüklerine kitap ulaştırabilmenin yanı sıra, tedavi dönemini de verimli geçirmelerini sağlamak...

 Hastane odalarını kitaplarla doldurdular
15 Şubat 2022 - 16:20
Projede Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi kitap raflarını temin ederken, Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu idarecileri de  satın alma ve bağış yoluyla kitapları temin etti. 
Hastanenin 45 odasına monte edilen raflara ortalama ellişer kitap yerleştirilirken, projenin hayata geçirilmesi sırasında Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Farabi  Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş,  İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mehmet Şen , Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu idarecileri ve diğer misafirler katıldı. 
Kaymakam Yüksel Kara ve Başhekim Prof. Dr. Mustafa Güneş yatan hasta çocuklara çeşitli hediyeler verdikten sonra hastalarla sohbet edip, şifa dilediler.
Kaymakam Yüksel Kara ve Başhekim Güneş, Projeyi hayata geçmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ettiler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum