Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HAKMAR'dan vatandaşa etiket kazığı

HAKMAR Mağazacılık’ın Darıca İstasyon Caddesi üzerindeki şubesinde alışveriş yapan bir vatandaş raftaki etiket fiyatı 8 Lira 95 Kuruş olan kurşun kaleme, kasada 21 Lira 95 kuruş ödeyince yediği kazığı sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlayarak paylaşım yaptı

31 Ağustos 2021 - 21:23 - Güncelleme: 31 Ağustos 2021 - 21:27
HAKMAR Mağazacılık’ın en büyük marketlerinden olan Darıca İstasyon Caddesi üzerindeki şubesine giderek alışveriş yapmak isteyen Yahya E. isimli vatandaş ihtiyaç malzemelerini aldıktan sonra kasaya giderek ödemesini yaptı
Daha sonra, alışveriş fişini kontrol eden Yahya E., satın aldığı ürünlerin içerisnde yer alan kurşun kalemin raftaki fiyatı olan 8 Lira 95 Kuruş yerine kendisinden 21 Lira 95 kuruş kesildiğini fark etti. Yahya E., Vatandaşın nasıl kazıklandığını anlaması için alışveriş fişinin de yer aldığı bir video çekerek kendisine ait sosyal medya hesanbından canlı yayın yapmayı ihmal etmedi.
Çekim yaptığı sırada market çalışanına durumu anlatan Yahya E., raftaki etiket fiyatı ile kasada kendisinden alınan ücretin neden bu kadar farklı olduğunu sordu. Martket çalışanı ise gerçek fiyatı 21 Lira 95 Kuruş olan kalemlerin, bazı müşteriler tarafından 8 Lira.95 kuruş fiyatla satılan kalemlerin arasına karıştığını söyleyerek durumun düzeltileceğini söylüyor.
Videonun devamında Yahya E.,bu kadar çok kalemin hepsinin birden karışmasının mümkün olamayacağını söyleyerek, ‘’ Herkes görsün, çifte etiket oyununu herkes görsün’’ şeklinde tepki gösteriyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • gerek yok
    3 yıl önce
    helal olsun vatandaşa....işte böyle böyle milleti tavuk gibi yoluyorlar.....