Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güzel projeye Darıca'dan da büyük katkı geldi!

Antalya Konyaaltı Alper Duru Anaokulunda görevli Dilek Birbir ile ve Konya Halkapınar Atatürk İlkokulunda görevli Murat Akkoyuncu'nun kuruculuğunu yaptığı projeye Darıca'dan da destek geldi.

Güzel projeye Darıca'dan da büyük katkı geldi!
27 Mayıs 2021 - 13:32 - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 - 00:14
İklimlerimiz farklı Dünyamız aynı Projesi sona eriyor.  Türkiye'nin çeşitli illerinden (Sakarya, Kocaeli, Ordu, Ankara, Aydın, Mersin ve Balıkesir) ve yurt dışından (Romanya, Hırvatistan, Polonya ve Slovakya) eğitmenlerin katılımı ile 31 Aralık 2020 tarihinde başlayan projede çocuklar dikkatini çevreye, küresel iklim değişikliğine ve doğada yaşanan değişikliklere dikkat çekerek ''neler yapabiliriz'' sorusuna cevap aradılar. Proje ortağı olan Darıca Halide Edip İlkokulu'nda görevli Okul Öncesi Öğretmeni İlknur İncebacak yaptığı açıklamada gerek yüz yüze gerekse uzaktan eğitim sürecinde gerçekleştirilen etkinlikler ile dolu dolu geçen bir proje yürüttüklerini ve emeği geçen tüm meslektaşlarını kutladığı söyledi. İncebacak açıklamasının devamında 
''eTwinning projesinde; 
-22 Mart Dünya Su Günü Etkinliği, 
-Orman Haftası Etkinliği,
-Hayalimdeki Çevre Etkinliği, 
-Atık Materyallerin Toprağa Gömülerek Gözlemlenmesi Etkinliği,
-Okul, Sınıf ve Bahçe temizliği etkinliği,
-Eski tişörtlerden çanta yapımı gibi etkinlikler ile öğrencilerimizin çevreye, küresel iklim değişikliklerine ve doğada yaşanan değişikliklere karşı yapmış olduğumuz etkinlikler ile farkındalık yaratarak bilinçlenmelerini sağladık'' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum