Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneri; Adım adım ilerleyerek, güzel işlere imza atacağız!

Yaklaşık bir ay önce ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş hisselerini satın alan Onur Güneri ve Faruk Anaç, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dün Kocaeli TV'de Hayrettin Albayrak ve Gökhan Beşiktaş'ın sunduğu programa konuk olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş hissedarlarından Onur Güneri çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Güneri; Adım adım ilerleyerek, güzel işlere imza atacağız!
06 Haziran 2023 - 10:58 - Güncelleme: 07 Haziran 2023 - 12:42
Çocukluk yıllarında Faruk Anaç ile Bayramoğlu'nda yaşadıklarını ifade eden Onur Güneri,   ''Çocukluğumuzdan beri yaz aylarını Bayramoğlu'nda geçirirdik. Darıca bizim için çok özel bir yer. Faruk Anaç ile futbol camiasına girmek istiyorduk. Darıca Gençlerbirliği'ni hep takip ediyorduk. 1934 yılında kurulan bir kulüpten bahsediyoruz. Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Darıca   Gençlerbirliği ile ilk kontağımızı Mayıs ayında kurduk. Serdar Acarhoroz ile görüştükten bir gün  sonra kulüp hisselerini satın aldık. İnanın bir aydır kulüp tesislerinden çıkmıyoruz. İlk olarak mali duruma baktık. Kulübümüzün tesisleri ve imkanları çoğu kulüpte yok. Harika bir tesisimiz var. Bana   göre Darıca, Kocaeli'nin en güzel ilçesi. Konum olarak harika bir yerde. İnşallah güzel işlere imza atacağız'' dedi.

ENDER ALKAN İLE YOLA DEVAM ETMEYECEĞİZ GİBİ GÖZÜKÜYOR
Yeni sezonda Teknik Direktör Ender Alkan ile yola devam edilip edilmeyeceği sorusuna da cevap veren Onur Güneri, ''Biz düzeni bozmak istemedik. İşleyen bir düzen var burada. Ender Alkan hocamızla   oturup konuştuk. Ondan rapor istedik. Kendisinin ücreti yüksek ve devam eden bir sözleşmesi var.   Ancak bir kaç gün sonra kulübe Ender Alkan tarafından ihtarname gönderildi. Şu zamana kadar olan   alacaklarını isteyen Ender Hoca herhalde bizimle çalışmak istemiyor. Bunu anlayışla karşılıyoruz. Eğer son dakika bir durum olmazsa Ender Alkan ile yola devam etmeyeceğiz gibi gözüküyor'' şeklinde konuştu.

DARICA G.B BÜYÜK BİR MARKA
Darıca Gençlerbirliği'nin şirketleşmesinden sonra Darıca halkıyla kopukluklar olduğunu ve bunu  bizzat gördüklerini de ifade eden Onur Güneri, ''Darıca Gençlerbirliği şirket olduktan sonra halkla   arasında kopukluklar olduğunu görüyoruz. Evet yine bizi destekleyen inanılmaz bir taraftar   grubumuz var. Evet bizi yalnız bırakmayacak çok sayıda insan var ancak bazı kırgınlıklarda var. Biz bunu düzeltmek istiyoruz. Altyapıya önemli bir yatırım yapacağız. Darıca G.B altyapısı her zaman   güçlüydü ancak biz daha da güçlü hale getirmek istiyoruz'' dedi.  Yeni sezon planlamalarından da bahseden Güneri, ''Biz kulübü devralalı daha bir ay bile olmadı  Önümüzde kısıtlı bir zaman var. Biz hayali kelimeler kullanmayı sevmiyoruz. Elbette şampiyon  olmak, başarılı olmak istiyoruz ancak bunu adım adım giderek yapmak istiyoruz. Darıca Gençlerbirliği, bu ligin Fenerbahçesi, Galatasarayıdır. Markası ve kurumsal yapısı ile herkesin gıpta ile baktığı kulüptür. Ancak son yıllarda çok sorun yaşadık. İlk önce yeniden bu kurumsal yapıyı düzelteceğiz. Herkes yine Darıca Gençlerbirliği'nin gücünü görecek. Çünkü adıyla herkese korku   salan bir kulüp olan Darıca Gençlerbirliği'ni eski günlerdeki güçlü durumuna getireceğiz. Yoğunluktan dolayı bölgemizdeki gazetecilerle dahi buluşamadık. En yakın zamanda projelerimizi   daha detaylı anlatacağız'' dedi.  

BAŞKAN BIYIK'A TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Onur Güneri,  ''Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık, gerçekten daima Darıca Gençlerbirliği'nin yanında. Kendisi  inanılmaz derecede futbolu ve Darıca'yı seviyor. Çok naif ve kaliteli biri. Tesislerimizin tüm giderlerini Darıca Belediyesi karşılıyor. Büyük derecede minnetarız kendilerine. Başkanımızla sürekli konuşuyoruz. Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk ile de devamlı temas halindeyiz. İyi ki varlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum