Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO yönetimi yangın bölgesinde

Gebze Ticaret Oadası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Yönetimi Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu gibi Milas’ta da çıkan yangın nedeniylezor duruma düşen vatandaşlarımıza Kızılay Gebze Şube Başkanı Oya Tuncel ve ekibi tarafından toplanan yardım malzemelerini ulaştırdı.

 GTO yönetimi yangın bölgesinde
07 Ağustos 2021 - 00:24
Gebze Ticaret Odası ve Türk Kızılayı Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel tarafından toplanan çeşitli yardım malzemelerini GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Aslantaş, Mikdat Aydın, Yücel Yılmazel ve Ercan Altınkaya ile birlikte dün Milas'a ulaştırdı. Yardım malzemelerinin ardından Milas Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'e bizzat teslim etmişlerdi. Daha sonra Muğla'daki yangın bölgelerindeki oda başkanlarını telefonla arayarak ihtiyaç listesi oluşturan başkanlar Nail Çiler ile Reşit Özer, gelen talepler doğrultusunda yardım paketlerini bizzat kendileri ayrıştırarak odaların gönderdikleri taşıtlarla yangın bölgelerine yolladılar.

EL FENERİNDEN YANMAZ AYAKKABIYA KADAR HER ŞEY VAR

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer'in ayrıştırarak hazırladıkları yardım malzemeleri  Bodrum ve Marmaris Ticaret Odalarıyla Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Muğla Borsasına gönderildi. Gönderilen malzemelerinin içinde yanmaz ayakkabılar, yanmaz çizmeler, erkek ve kadın ayakkabıları, yanmaz eldivenler, gömlekler, pantolonlar, t-shirtler, baretler, yamaya karşı kremler, el fenerleri, kalem piller, kafa lambaları, düdükler, çocuk bezleri, kadın pedleri, şortlar, tornavidalar, ayan takımları, çeşitli eldivenler, yelekler, araç şarjlı powerbank'lar, boy havluları, el havluları, çoraplar, çocuk kıyafetleri, ıslak mendiller, hasta bezleri, eşarplar, şallar ve  ayrıca Kızılay Gebze Şubesi tarafından gönderilen 70 koli gıda maddesi de bulunuyor..

ÇİLER; İHTİYAÇ OLMASI DURUMUNDA HEP HAZIRIZ

Konuyla ilgili olarak görüşlerini belirten GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler şu şekilde konuştu;
Bölgenin acılarına ortak olma gayretiyle Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Reşit Özer, Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mutlu Ayhan ve Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Hurşit Öztürk ile yangın bölgesinde yaptığımız incelemelerde, GTO olarak acil ihtiyaçlar doğrultusunda talep ettikleri malzemeleri teslim ettik ve bundan sonra da ihtiyaç olması durumunda her an hazır olduğumuzu belirttik.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum