Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO, kent ekonomisine güçlü bir şekilde destek vermeyi sürdürüyor

Gebze’de yaklaşık 25.000 sanayici, kobi ve işletmeyi temsil eden bir kurum olan Gebze Ticaret Odası kent ekonomisinin gelişimine güçlü bir şekilde destek vermeyi sürdürüyor.

GTO, kent ekonomisine güçlü bir şekilde destek vermeyi sürdürüyor
23 Ağustos 2024 - 18:38 - Güncelleme: 24 Ağustos 2024 - 14:53

Gebze’de yaklaşık 25.000 sanayici, kobi ve işletmeyitemsil eden bir kurum olan Gebze Ticaret Odası kent ekonomisinin gelişimine güçlü bir şekilde destek vermeyi sürdürüyor. GTO, yetki alanları içindeki üyelerine organize ettiği eğitim, seminer ve panelleri ilesanayicilere, KOBİ’lere ve işletmelere yeni ufuklar açılmasını hedeflerken, gerek ulusal, gerekse uluslararası mecralarda iş insanlarından oluşan heyetlerle sağladığı görüşmeler sonucunda üye işletmelerinin yeni pazarlara açılarak ihracat faaliyetlerinin arttırılmasını sağlamaktadır.  Gebze Ticaret Odası, ilçeye ve bölgeye yeni yabancı firmaların yatırım yapılmalarına da vesile olmaktadır. 

GTO’YA KAYITLI DIŞ TİCARET FİRMASI KURULDU

Bu manada çalışmalarını sıklaştıran Aslantaş, yapılan uzun görüşmeler ve istişareler sonucunda % 100 yabancı sermayeli bir dış ticaret firmasının daha Gebze Ticaret Odası’nda kurulması sağlandı.

KİMYASAL ÜRÜNLER VE HAMMADDE İHRAC EDİLECEK

Kimya sektöründe faaliyette bulunacak firma vasıtasıyla Türkiye’den ve özellikle bölgemizden orta Asya’ya kimyasal ürünler ve hammadde ihracatı yapılacaktır. GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş yaptığı değerlendirmede, “bütün gücümüzle Ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Yabancı yatırımcılar için cazibe merkezi olan bölgemize, ülke ekonomisine ve istihdama katkı sunmak için yabancı heyet ve ikili iş görüşmelerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Kurulan şirketin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum