Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'dan İSO 500'de ilk defa yer alan Atabay Kimya'ya tebrik ziyareti

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş; İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze Ticaret Odası üyesi 70 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyetle, bu listeye ilk defa giren üyelerden Atabay Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirdi.

GTO'dan İSO 500'de ilk defa yer alan Atabay Kimya'ya tebrik ziyareti
03 Temmuz 2024 - 15:24
Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Başkan Yardımcıları, Meclis ve Meslek Komite Üyeleri ile birlikte; İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda ilk kez 321. sırada yer alan, Avrupa'nın tek Parasetamol hammadde üreticisi olan Atabay Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Fabrika Direktörü Şahin Gürsel ve İşletme Müdürü Adil Kaya tarafından karşılanan heyete, işletmenin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

Aslantaş yaptığı açıklamada Gebze Ticaret Odası olarak bizler, bölgemizin kalkınması için 25 bini aşan üye sayımız ile var gücümüzle çalışıyor, firmalarımızın gelişim odaklı büyümeyi gerçekleştirebilmesi adına hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ediyoruz. Üretimin ve ihracatın büyük önem taşıdığından hareketle, kentimiz ve ülkemiz için çalışarak katma değer üreten Atabay Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. firması kurucuları, yöneticileri ve çalışanlarını İSO 500 listesinde yer almalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum