Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO'dan Farplas'a tebrik ziyareti

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl açıkladığı, “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze Ticaret Odası üyesi 70 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyetle, bu listeye giren üyelerden Farplas Otomotiv A.Ş. firmasına ziyaret gerçekleştirdi.

GTO'dan Farplas'a tebrik ziyareti
12 Temmuz 2024 - 17:15
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile birlikte; İSO Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda 299. sırada yer alan Farplas Otomotiv A.Ş. yetkilileri Farplas İcra Kurulu Başkanı (CEO) Emin Ataç, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Büyükkuşoğlu, İdari İşler Müdürü Erdal Garip ve İcra Kurulu Üyesi Özlem Akkoç’a tebrik ziyaretinde bulundu. Farplas yetkilileri, bu nazik ziyaret ve destekleri için GTO heyetine teşekkür etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği ve destek mesajları da verildi. Bu tür ziyaretlerin, bölgedeki sanayi kuruluşlarının desteklenmesi ve tanıtılması açısından önemli olduğu belirtildi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, burada yaptığı açıklamada ‘’Gebze Ticaret Odası olarak bizler, bölgemizin kalkınması için 25 bini aşan üye sayımız ile var gücümüzle çalışıyor, firmalarımızın gelişim odaklı büyümeyi gerçekleştirebilmesi adına hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ediyoruz. Üretimin ve ihracatın büyük önem taşıdığından hareketle, kentimiz ve ülkemiz için çalışarak katma değer Farplas Otomotiv A.Ş. firması kurucuları, yöneticileri ve çalışanlarını İSO 500 listesinde yer almalarından dolayı tebrik ediyorum’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum