Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

GTO Başkanı Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Ankara'da buluştu

İş Dünyası İstişare Toplantısı sebebiyle Ankara’da bulunan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adurrahman Aslantaş TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile bire bir görüşerek; GTO’da gerçekleşen çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmede bulundular.

GTO Başkanı Aslantaş, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Ankara'da buluştu
24 Eylül 2024 - 15:30
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katılımıyla TOBB İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçekleşen İş Dünyası İstişare Toplantısı’na Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş katıldı. Toplantıda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile TOBB arasında; “Nitelikli İş Gücü Yetiştirme Programı (NİYEP) ve “Kadın İstihdam İş Birliği” protokolleri imzalandı. İmzalanan Protokoller ile; aktif iş gücü programları kapsamında işletmelerin ihtiyaç duyduğu iş gücü taleplerinin Oda ve Borsalarda toplanması, ihtiyaçlara uygun eğitim programlarının hazırlanması amaçlanmakta, aynı zamanda Aday Havuz Sistemi ile artık işverenlerin İŞKUR'a kayıtlı iş arayanlara ulaşabilmeleri, onlara sistem üzerinden mesaj gönderebilmeleri ve davet edebilmelerine imkan tanıyacak sistemin hayata geçmesi planlanmaktadır. İmzalanan protokoller ile İşverenlerin, aradığı nitelikli elemanı kendilerinin yetiştirebileceğine değinen Bakan Işıkhan’ın önemli konuşmalarının olduğu toplantı basına kapalı olarak devam etti.  
Toplantı sonrası TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile bire bir görüşme yapan Başkan Aslantaş; Üyelerden gelen talep ve önerileri, bölge ve Oda Üyelerine fayda sağlayacak çalışmaları TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na aktararak; bölgeye kazandırılacak olan Gebze Ticaret Odası Mesleki Eğitim ve Atölye Binası’nın temel atma törenine Birlik Başkanını davet etti. Daveti memnuniyetle karşılayan Hisarcıklıoğlu; örnek olacak bu proje için Yönetim Kurulu Başkanı Aslantaş’a teşekkürlerini iletti. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum