Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Göz göre göre şampiyonluk gidiyor!

Darıca GB’nin 5 haftadır kazanamıyor olması İzmir temsilcisi Altınordu’nun işine yaradı. Altınordu, Isparta Emre karşısında kazanarak, puan farkını beşe çıkarttı. İki hafta sonra Darıca’ya gelecek olan Altınordu, burada da kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Göz göre göre şampiyonluk gidiyor!
02 Nisan 2013 - 09:00
 Darıca GB, kazanmama serisini 5 haftaya çıkardı. Puan farkı da 5 oldu. Son 5 haftaya girilirken, artık Darıca’da, şampiyonluktan söz eden kalmadı. Ligin vasat takımı Oyak Renault karşısında dünyaları kaçıran Darıca GB, 1 puanı son saniyede kurtardı. Sezona fırtına gibi giren ve uzun süre ligde en tepede oturan Darıca GB, son 5 maçtır kazanamıyor. 4 maçlık seri sonunda takımın teknik patronu Mehmet kaya görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Tüm sorumluluğu üzerine alan Hacı Murat Akan’da sarı-yeşilli ekipte çözüm olamadı. Ligin sıradan takımlarından birisi olan Oyak Renault karşısında sayısız net gol fırsatı bulan Darıca GB, hırstan ve kazanma arzusundan uzak gözükünce, net fırsatları kaçırdı.
 
RENAULT ÖNE DE GEÇTİ
Grupta hiçbir kaygısı ve hedefi bulunmayan Bursa temsilcisi Oyak Renault ilk yarısında tamamen savunmasını düşünürken, ikinci yarıda gol aramayada başladı. Konuk takım ikinci yarıda çok net fırsatlar buldu. Aradığı golü ise son dakikada buldu. Ancak, bu sezon sahasında hiç yenilmeyen Darıca GB, Oyak Renault’a da yenilmedi ve uzatmalarda İbrahim Yılmaz ile eşitliği sağladı.
 
TEPKİLER OLDU
Darıca GB’nin hafta içinde teknik ekipte yaptığı operasyon ve sonrasında çıkılan Oyak Renault maçında takımın galip gelmemesi tribünlerde şok etkisi yarattı. Maçın son bölümlerinde Hacı Murat Akan ve Kulüp Başkanı Halil Akbaşoğlu’ne tepkiler geldi. Darıca GB’nin yeni teknik patronu Murat youtube haberleri Akan, sayısız gol pozisyonlarının kaçtığı maç sonrası, soyunma odasına üzgün gitti.
 
ŞAMPİYONLUK HAYAL
Darıca GB’nin 5 haftadır kazanamıyor olması İzmir temsilcisi Altınordu’nun işine yaradı. Altınordu, Isparta Emre karşısında kazanarak, puan farkını beşe çıkarttı. İki hafta sonra Darıca’ya gelecek olan Altınordu, burada da kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Darıca GB cephesinde ise artık herkes play-offu düşünmeye başladı.