Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gençlik Merkezi öğrencileri, Sokak Hayvanları Bakım Evi'ni gezdi

Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler, Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Gençlik Merkezi öğrencileri, Sokak Hayvanları Bakım Evi'ni gezdi
02 Ekim 2024 - 17:56

Yaratılanı sev yaratandan ötürü anlayışının en güzel örneklerinden biri olan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Çayırova Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, üniversite sınavına hazırlanan öğrencileri ağırladı. Çayırova Belediyesi Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gelen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi öğrencileri, burada Çayırova Belediyesi Veteriner Hekimi Harun Torun ve merkez çalışanları tarafından karşılandı. İlk olarak öğrencilere, Çayırova Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yaptığı çalışmalar ve sokak hayvanlarına yönelik eğitim verildi.

CAN DOSTLARIMIZI ZİYARET ETTİLER

Daha sonra tesisi gezen öğrenciler, veteriner hekim Harun Torun’dan bilgiler aldı ve merkezin ev sahipleri olan can dostlarımızı ziyaret ederek sevme şansı buldu. Daha sonra Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi karşısında bulunan, Doğal Yaşam Alanı’na geçen öğrenciler, can dostlarımızı besledi. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona ererken, öğrenciler Çayırova Belediyesi’ne sokak hayvanları için yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum