Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gencay Yıldıztekin, İyi Parti'den istifa etti

Mart 2024 seçimlerinde İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Gencay Yıldıztekin partiden istifa etti. Yıldıztekin, parti kurma aşamasında olan Yavuz Ağıralioğlu’yla yol yürüyecek

Gencay Yıldıztekin, İyi Parti'den istifa etti
24 Haziran 2024 - 11:42
İYİ Parti’de siyaset yapan Gencay Yıldıztekin, önce il yöneticisi daha sonra Darıca İlçe Başkanı olmuştu. Darıca Belediye Başkan Adayı olması beklenirken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Gencay Yıldıztekin de seçim sonrası İYİ Parti’den istifa edenler kervanına katıldı. Yıldıztekin yaptığı açıklamada parti kurma aşamasında olan Yavuz Ağıralioğlu’yla yol yürüyeceğini açıkladı.
Yıldıztekin’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Bugüne kadar üyesi olduğum İYİ Parti’den istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. İstifamızın ardından Sn. Yavuz Ağıralioğlu’yla hareket edeceğim. Sn. Ağıralioğlu’nun kuracağı yeni partiye güç vermek için, Türkiye’nin sıkışmışlığından kurtulma yolunda yerimi alacağım. İYİ Parti’de geçirdiğim süre boyunca edindiğim tecrübelere, tanıştığım değerli insanlara, 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Partinin Türkiye genelinde aldığı sonucun üzerine çıkmamıza vesile olan gönüllülerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. İlerleyen günlerde, daha detaylı bir açıklamayı düzenleyeceğimiz basın toplantısı yapacağımı belirtirim. Bu süreçte bana gösterilen anlayış ve destek için teşekkür ederim.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları