Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Sivil Dayanışma Platformu, Kaymakam'a gitti

Gebze Sivil Dayanışma Platformu, Gebze Kaymakamı, Mehmet Arslan'ı ziyaret etti. 6 ay önce Gebze Bölgesinde faaliyet gösteren, 15 STK'nın bir araya gelerek kurmuş olduğu Gebze Sivil Dayanışma Platformu ilk ziyaretini Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'a yaptı. Ziyarette Platformun kuruluş amacı ve yapacağı faaliyetler konuşuldu.

Gebze Sivil Dayanışma Platformu, Kaymakam'a gitti
15 Nisan 2016 - 12:40
 Platform,  Öncelikle Gebze bölgesinin toplumsal,sosyal ve ahlaki sorunlarına çözüm bulmak, yine Ülkemizin içinde bulunduğu temel meselelere Bölge olarak katkıda bulunmak için her türlü destegi sağlamaya hazır olduklarını belirttiler. 
  Bu amaçla ilk olarak,  DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKi MAĞDUR AİLELERE DESTEK PROJESİ' ni devreye sokarak bölgemizle Dogu ve Güneydoğu bölgeleri arasında sıcak bir köprü kurmak istediklerini, bu amaçla çalışmalara başladıklarını ifade ettiler. 
  Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan da, Gebze Sivil Dayanışma Platformu'nun kurulmasından çok memnun olduğunu, Platform temsilcilerinin birçoğunu tanıdığını ve kendi sahalarında çok verimli çalışmalar yapan bu arkadaşların Platform çatısı altında çok daha güzel islere imza atacağına inandığını belirtti.  Yine yapılacak olan bu ilk projenin çok güzel bir proje olduğunu ve Ülkemizin Doğu ile batısı arasında çok güzel bir köprü kurulacağını adeta bir macun gibi kaynaşma sağlayacağını ifade etti. 
 Son olarak Platform temsilcileri, Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde,  Bölgemiz ve Ülkemiz için STK lara düşen ne vazife varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler. 
  Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan'ın teşekkür konuşması ve toplu çekilen Fotoğraflarla  ziyaret sona erdi.