Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Center'de etkinlik ayı

Gebze Center, nisan ayı boyunca her cumartesi pazar saat 13:00-17:00 arasında düzenleyeceği atölye çalışmalarıyla çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak.

Gebze Center'de etkinlik ayı
08 Nisan 2013 - 08:57
 Gebze Center, nisan ayı boyunca her cumartesi pazar saat 13:00-17:00 arasında düzenleyeceği atölye çalışmalarıyla çocukların eğlenceli zaman geçirmesini sağlayacak. 6 Nisan Cumartesi günü başlayan atölyelerle çocuklar hem el becerilerini geliştirecek hem yaratıcılıklarını artıracak hem de yeni arkadaşlıklar kurarak eğlenceli vakit geçirecek. 7 Nisan Pazar günkü Dinozor&Fosil- Minik Paleontologlar Atölyesi’nde ise, tarih öncesi yaşamış efsane canlılar dinozorların bilinmeyen yönleri ve yaşamları hakkında bilgilendirmenin ardından minik paleontologlar ile beraber kazı çalışması yaparak dinozor kemiklerine ulaşılması amaçlandı.
 ‘Sihirli Deneyler Atölyesi’nde, çocuklar deney yapma heyecanını yaşarken, neden-sonuç ilişkisini sorgulanıyor. Görselliğiyle çocukları şaşırtan deneylerin yapıldığı bu atölyede katılımcılar eğitmen eşliğinde birebir uygulama yapabilecek.