Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze bölgesinin basın mensupları buluştu

Bir ilki gerçekleşen basın buluşmalarının geleneksel hale gelmesi ve bir sonraki toplantının Şubat ayının ilk haftasında yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantının sonunda ise, basın mensupları hep birlikte fotoğraf çektirdiler.

Gebze bölgesinin basın mensupları buluştu
10 Ocak 2013 - 11:19
 Levent Altun’un organize ettiği ve Anadolu Sofrası’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katılım son derece yoğun oldu. Gazetemiz yazı işleri müdürü Emre Polat’ında katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan Levent Altun, toplumun çeşitli kesimlerinin sesini duyuran gazetecilerin, kendi aralarındaki iletişiminin eksikliğine dikkat çekerek, bu tür toplantılarla iletişim eksikliğinin giderilebileceğini söyledi. Toplantının amacının, bölgemizde görev yapan gazetecileri bir araya toplamak olduğunu ve geleneksel hale gelmesi gerektiğini vurgulayan Altun, “Mesleki sorunlarımızı çözmemizin ve mesleğimizi toplumda daha itibarlı ve etkili hale getirmemizin en önemli yolu, aramızdaki iletişimin sağlıklı olmasını sağlamak ve sorunları hep birlikte çözmeye çalışmaktır. Tüm meslektaşlarımız hoşgörülü olmalı, hiçbir meslektaşına karşı önyargılı ve ayrımcı olmamalı” dedi. 
Toplantıya katılan izmir escort bayan basın mensupları da hem mesleki hem de güncel konularda görüşlerini aktardılar. Dün ilki gerçekleşen basın buluşmalarının geleneksel hale gelmesi ve bir sonraki toplantının Şubat ayının ilk haftasında yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. 
Toplantının sonunda ise, basın mensupları hep birlikte fotoğraf çektirdiler. Toplantıya ev sahipliği yapan Anadolu Sofrası’nın işletmecileri Fırat Kaydu ve İsmail Gündoğdu’ya da teşekkür ettiler.