Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fatoş'a çarpan sürücü yakalandı

Darıca'da geçtiğimiz gün akşam saatlerinde mendil satarak geçimini sağlayan 69 yaşındaki Fatma Özkan’a kullandığı araçla çarparak ağır şekilde yaralanmasına ve bir bacağının kopmasına neden olan, daha sonra da olay yerinden yaya olarak kaçan sürücü 29 yaşındaki M.Ö. ile kazaya sebebiyet verdiği öne sürülen 30 yaşındaki ticari taksi şoförü M.C. polis tarafından göz altına alındı

Fatoş'a çarpan sürücü yakalandı
03 Mayıs 2018 - 16:16

Önceki gün akşam saatlerinde Abdi İpekçi Mahallesi Ethembey Caddesi üzerinde kaldırımda yürümekte olan ve geçimini mendil satarak sürdüren Fatma Özkan’a çarparak ağır şekilde yaralanmasına neden  olan 06. AY. 7400 plakalı otomobil sürücüsü M.Ö. ile kazaya neden olduğu öne sürülen ticari taksi şoförü M.C. polisin yaptığı titiz çalışmaların ardından göz altına alındılar.

İfadesi alınmak üzere İstasyon Polis Amirliği’ne getirilen sürücü M.Ö., buradaki ifadesinde kaza yapmasına adını daha sonradan öğrendfiği M.C. isimli taksi şoförünün neden olduğunu belirterek, olay yerinden kaçmak istemediğini ancak kalabalığın yoğunlaşması üzerine korkup kaza yerinden uzaklaştığını söylediği öğrenildi.

Kazaya karışan her iki sürücü de polisteki ifadelerinin ardından Gebze Cumhuriyet Savciığı’na sevk edildi.