Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fabrikalar kendi enerjisini üretecek

Sürdürülebilirlik ve enerji dönüşümü temasıyla Solar İstanbul - Güneş Enerjisi, Enerji Depolama, E-Mobilite, Dijitalizasyon Fuarı ve Konferansı, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul Tuzla Viaport Marina'da tüm sanayi devlerini ziyaretçi olarak ağırlıyor.

Fabrikalar kendi enerjisini üretecek
21 Mart 2022 - 10:10 - Güncelleme: 21 Mart 2022 - 11:23
Çatı güneş enerji sistemlerinin sergileneceği fuar ile fabrikalar kendi elektrik üretimini gerçekleştirerek enerji maliyetlerini düşürecek.
Enerji tasarrufu ve verimliliği için sanayicilere ve fabrika sahiplerine son teknoloji ve uygun çatı güneş enerji sistemleri tanıtılacak.
Fabrikaların ve üretim tesislerinin çatısına uygulanacak en uygun ve inovatif güneş enerji sistemiyle; sanayiciler, tükettiği enerjiyi kendisi üretecek, tasarruf edecek ve hatta fazla elektriği enerji dağıtım firmalarına satarak ekstra kazanç elde edebilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yenilenebilir enerji yatırımlarına verilecek teşviklerin artacağı açıklaması ile güneş enerjisi yatırımlarının da büyük oranda artacağı bekleniyor. Ayrıca açıklamasında 'Yeşil lisanssız Yatırımlarına Dördüncü Bölge Desteği verilecek: Öz tüketim amaçlı enerji projeleri vergi indirimi ve işveren prim desteği gibi faydalar sağlayacak. Sağlanan destek ile güneş ve rüzgar enerjisi yatırımcılarına, KDV istisnası ve gümrük vergisine ilave olarak %30 oranında vergi indirimi, 6 yıl boyunca da sigorta primi işveren hissesi desteği sağlanacak.' diye belirtti.
 
Güneş Enerjisine Dair Yüzlerce Ürün ve Sistem Solar İstanbul Fuarı'nda:

1- Güneş Paneli İmalatçıları
2- Anahtar Teslim Güneş Enerjisi Santali Kurulum Firmaları
3- Konstrüksiyon Üreticileri
4- Hücre ve Cam
5- Invertör Üreticileri
6- Kablo Firmaları
7- Batarya ve Depolama Sistemleri
8- UPS Üreticileri
9- Proje, Mühendislik ve Danışmanlık Firmaları
10- Sigorta ve Finans Şirketleri
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum