Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Evine aldığı 7 yaşındaki kıza tecavüze yeltendi

Darıca'da evine çağırdığı 7 yaşındaki kız çocuğunu çırılçıplak soyarak cep telefonuyla görüntülerini çeken, daha sonra da özel bölgelerine dokunarak istismar eden  60 yaşındaki adam, çocuğun ailesi tarafından yarı çıplak şekilde yakalandı. Haberi duyan mahalle sakinlerinin linç girişiminde bulunması üzerine olay yerine gelen polis, şahsı gözaltına aldı.

04 Eylül 2022 - 09:58 - Güncelleme: 04 Eylül 2022 - 10:21
Olay, önceki gece, Cami Mahallesi’ndeki bir apartmanın giriş katındaki evde meydana geldi.
İddiaya göre, evlerinin bahçesinde oynarken anneleri T.K.’dan izin alarak  alt sokaktaki yavru kedilerle vakit geçiren çocuklardan 7 yaşındaki F.E.K. isimli kız çocuğunu ve 8 yaşındaki ağabeyi E.K.’yı gören 60 yaşındaki M.S., çocuklara seslenerek ‘’ Gelin size et vereyim, kedileri beslersiniz ’’ bahanesiyle 2 kardeşi çağırdı.

ABİSİNİ BİR BAHANEYLE UZAKLAŞTIRIP KÜÇÜK KIZI EVE SOKTU

M.S., kedilerin bulunduğu alanın yakınındaki bir apartmanın giriş katındaki evinin önüne gelen 2 kardeşten E. K’yı kedileri toplaması .için geri gönderdi.  Bu sırada F.E.K.’yı içeri alan M.S., bir süre sonra 7 yaşındaki kız çocuğunu çırılçıplak soyarak cep telefonuyla fotoğraflarını çekip, görüntülerini kaydetti. İddiaya göre küçük kızın vucüdunun özel bölgelerine de dokunarak tacizde bulunan M.S, kendi elbislerini de çıkararak soyundu.
Çocuklarının 10-15 dakika geçmesine rağmen gelmemesi üzerine telaşlanan anne T.K, diğer büyük oğluyla beraber yavru kedilerin bulunduğu alana geldi. Bu sırada M.S.’nin yavru kedileri toplaması için gönderdiği 8 yaşındaki E.K.’yı gören anne ve ağabey, kız kardeşleri F.E.K’nın nerede olduğunu sorması üzerine E.K., kardeşinin evin içerisinde olduğunu, kapıyı bir kaç defa vurmasına rağmen açan olmadığını söyledi.
Anne T.K., büyük oğlu ve beraberindekiler, bir kaç defa zile basması üzerine yarı çıplak vaziyette kapıyı açarak  F. E.K.’yı bırakan M. S.,  anne T.K’nın ‘’Ne yapıyorsunuz siz ?’’ sorusu üzerine kıyafetlerini giymesi için müsaade istedikten bir süre sonra dışarıya çıktı. Bu sırada çıkan tartışma ve bağırışları duyan mahalle sakinleri, anne T. K.’nın konuyu anlatması üzerine M.S.’ye saldırarak linç girişiminde bulundu.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, M. S.’yi kalabalığın elinden alarak linç edilmekten kurtardı.


MAHKEMEYE SEVK EDİLEN SAPIK TUTUKLANDI

Çırılçıplak soyularak görüntüleri kaydedilen ve cinsel tacize uğrayan 7 yaşındaki F.E.K.’nin pedagog nezaretinde savcılıkta ifadesine başvurulurken, cep telefonuna el konularak gözaltına alınan M. S., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

BABA C.K.; KIZIMI ÇIRILÇIPLAK SOYUP FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞ

Çocuklarının oynamak için zaman zaman aşağıya kendi bahçelerine indiğini söyleyen baba C.K., ‘’ Bizim kız, kedileri çok sever, genelde kedilerle oynarlar ve beslerler. Her zamanki gibi bir arka sokakta kedilerin toplandığı bir alan var, bizim çocuklar da kedileri beslemeye ve sevmeye gittiler. O arada tanımadığım bir şahıs tarafından çocuklar kandırılarak, ‘Gelin ben size et vereceğim, siz kedileri besleyin’ diye.. Çocuklar da, çocuk hali işte onu takip etmiş ve adam bunları evlerine götürmüş. Bu sırada kızım F.E.K.’yı içeri alarak, 8 yaşındaki ağabeyi E.K.’ya ‘ Sen git kedileri tut getir ben et hazırlayacağım’ demiş, haliyle E.K.’da kedileri getirmeye giderken adam bu sırada kızımı içeriye alıyor, ondan sonra oğlum E.K., gelip kapıya vuruyor, kapıyı açmıyor. O arada bizim hanım da kedileri beslemek 10 15 dakikalık iş olduğu için telaşlanıyor. Bizim komşu, hanıma ‘sen dur bekle, ben bir gideyim çocuklara bakayım’ dedi. Sonra baktı bulamadı. Sonra diğer ağabeyi gitti, abisi kızın ufak abisini gördükten sonra, ‘ ne yapıyorsun burada F.E.K. nerede?’ dedikten sonra oğlum da ‘bizi bırakmıyorlar abi, kız kardeşim içeride’ dedikten sonra annesi de geldi. Kapı açılınca, ‘Siz ne yapıyorsunuz?’dedikten sonra kızı dışarı çıkarttı, o arada da adamın üstü çırılçıplaktı, yani benim eşim, komşularım hepsi bunu gördü. Adam telaşla ‘ 2 dakika bekleyin üstümü giyineyim, müsait değilim’ dedi. Bekledik 5-10 dakika sonra üstünü giydi, o arada da kızın fotoğraflarını çekmiş, komple soymuş kızın mahrem yerlerine dokunarak taciz etmiş. Yani, Allah’tan yetiştik, Allah korusun eğer yetişmeseydik, kötü şeyler de olabilirdi. Kızımla konuştuk aynı şeyleri anlatarak, ‘ Bize et verecekti, kedileri besleyecektik, biz de gittik. Ama beni içeri çağırıp et mutfakta orada vereceğim’ dedi. ‘Abin gitsin kedileri toplasın diyerek beni içeri aldı, kıyafetlerimi çıkardı, ben de ne yapıyorsun?dedim, O da, ‘ Korkma korkma, bir şey olmaz’ dedi ve sonra  ‘adam da üstünü çıkardı’ dedi. Ondan sonra da ‘ abilerin geldi ‘ dedi, ’ben de çok korktum’ dedi. Olay bu şekilde oldu.
Biz daha sonra ağabeyi ve görgü tanıklarıyla birlikte polise giderek şikayette bulunduk. Kızımızın yaşadığı olayı anlatarak ifademizi verdik.
Bu tür adamların temizlenmesi lazım, biz temiz bir yerde yaşıyoruz, çocuklarımız tabii ki sokaklarda oynayacak, bu tür adamların yüzünden biz çocuklarımızı dışarı çıkartamaz olduk. Bu tip adamlar topluma zararlı insanlar.’’ dedi



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • osman osman
    2 yıl önce
    onu benim eline verin onun önündeki kesip arabanın arkasına bağlayıp darıca karakoluna kadar arabanın arkasında süründüreyim ne olur Allah rızası için şu an çok sinirliyim