Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Esnaf odaları sorunları konuştu

Gebze ve Darıca’da bulunan Esnaf Odaları başkanlarının Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldiler. Toplantıda esnaf odalarının yaşadıklarını sorunlar konuştu.

 Esnaf odaları sorunları konuştu
17 Nisan 2015 - 12:26
Gebze ve Darıca’daki Esnaf Odalarını her ay düzenli olarak yapmış olduğu toplantı bu ay Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo, İnternet Kafeler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Barış Beşiroğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Tekinn Döner Izgara’da yapılan toplantıya Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kenan Çelik, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Şaban Ebik, Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Yılmaz ve Ali Güler, Gebze Bakkallar Bayi Büfeciler ve Sanatkarlar Odası Başkanı Secaattin Aydın, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Gebze Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Ziya Çalış, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nejat Kar, Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Sönmezyıldız, Darıca Şoförler Odası Başkanı Emin Serin ve oda sekreterleri katıldı.
 
 ODA HAKLARINI KORUMAK
 
Toplantının ev sahipliğini yapan Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, amaçlarının odaların haklarını korumak olduğunu belirterek, “Gebze bölgesindeki bulunan odalarının her birinin sorunu hepimizindir.  Onun için bizlerde hep beraber bu toplantıları yapma kararı aldık. Altı aydır bu toplantıları düzenli olarak yapıyoruz. Tüm oda başkanları bu toplantılara katılarak odalardaki sorunları belirtiyor ve hep beraber çözüm için fikir alış verişinde bulunuyoruz” dedi.