Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eşini tabancayla ensesinden vuran koca, tutuklandı

Çayırova'da2 çocuğunun annesini tabancayla esesinden vurduktan sonra yakalanarak göz altına alınan Tuncay Ateş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eşini tabancayla ensesinden vuran koca, tutuklandı
14 Ekim 2024 - 22:03 - Güncelleme: 14 Ekim 2024 - 22:36
Dün gece saatlerinde Çayırova Özgürlük Mahallesi 205/1 Sokak  üzerindeki, bir binanın 2. katında meydana gelen olayda, Tuncay Ateş(45), evinin yatak odasında resmi nikahlı eşi  Semira Ateş’i (39) tabancayla ensesinden vurdu.
Karısını vurduktan sonra yaklaşık olarak 1 saat uyuyan Tuncay Ateş, uyandıktan sora daha sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Semira Ateş, ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne götürülürken 41 AHN 530 plakalı aracıyla ambulansın peşinden giden Tuncay Ateş, haberi alan polis ekipleri tarafından hastane önünde durdurularak gözaltına alındı.
Kocası tarafından ensesinden vurularak ağır yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Semira Ateş, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gebze’deki özel bir hastaneye sevk edildi.

2  PROMİLİN ÜZERİNDE ALKOLLÜ ÇIKTI

Bir firmada işçi olarak çalışan 2 çocuğunun annesi, Semira Ateş’i ruhsatsız tabancayla ensesinden vurarak ağır yaralayan Tuncay Ateş, gözaltına alınmasının ardından poliste verdiği ifadesinde  eşiyle tartışma anını ve olayı hatırlamadığını söyledi. Tuncay Ateş’in daha önceden kavga ve gürültü yapmaktan 2 suç kaydı olduğu öğrenilirken yapılan muayenesinde 2 Promilin üzerinde alkol çıktığı tespit edildi.

TUTUKLANDI

 Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gebze Adliyesi’nde mahkemeye çıkarılan Tuncay Ateş, Kasten Öldürmeye Teşebbüs’ten tutuklanarak cezaevine gönderildi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum