Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erzincanlılar'dan şehidimiz için iftar

16 Şubat tarihinde El-Bab’ta görevi başındayken şehit düşen Uzman Çavuş Murat Tevlim ve ailesi onuruna GEDİDAC (Gebze Dilovası Darıca Çayırova Erzincanlılar Derneği) tarafından Hegsagone Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine yoğun ilgi oldu.

Erzincanlılar'dan şehidimiz için iftar
09 Haziran 2017 - 01:52

Şehidimiz Murat Tevlim onuruna Hegsagone Hotel’de verilen iftar yemeğinin sponsorluğunu İşadamı Zeki Etyemez ve Özcan Dal üstlenirken Şehit Murat Tevlim’in babası Mustafa Tevlim ve ailesinin katıldığı iftar yemeğine Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Kaçar, Ak Parti İlçe Başkanı muzaffer Bıyık, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk, CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP İlçe Başkanı Aden Emre Aygün, DASİAD adına Mehmet Alcan, GEDİDAÇ Başkanı Uğur Öcal ve yönetimi, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım ile iki yüz kişiye yakın Erzincanlı vatandaş katıldı.

 

Yemekte şehidimizin geride kelen eşi ve 2 çocuğu için Erzincan Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bir ev alındığı haberinin ardından söz alan, GEDİDAÇ Başkanı Uğur Öcal, hemşehrileri olan şehit Murat Tevlim’in onuruna önce 50-60 kişilik bir iftar yemeği düzenlemeyi planladıklarını ancak daha sonra İşadamı Zeki Etyemez ve Özcan Dal’ın ‘’ İftarda bereket vardır’’ sözleri üzerine sayıyı yükselttiklerini söyledi. Şehidin ailesine ev alan rzincan Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimi ile emeği geçen herkese teşekkür eden başkan Uğur Öcal, yemeği üstlenen Zeki Etyemez ve Özcan Dal’a ve vakitlerini ayırarak ilgi gösteren konulara teşekkür etti.

 

Başkan Uğur Öcal’ın ardından söz alan Özcan Dal ise, ‘’Ramazanda bereket vardır, şehidimizin ardından bir kez daha Fatiha okumak için bir araya geldik, başta Sayın Kaymakamımız Ömer Karaman olmak üzere burada bulunan, niyet edip de yoğunukları nedeniyle gelemeyen herkese teşekkür ederiz’’ dedi.

 

Kaymakam Ömer Karaman ise yaptığı konuşmasında, ‘’ Şehidimiz Rahmetli Murat Tevlim’i kalbimize gömüp orada yaşatıyoruz, Ailesiyle yaptığımız sohbette Darıcalılar’ın şehidine sahip çıktığını söylediler. Şehidimiz sadece Erzincanlılar’ın, Darıcalılar’ın değil, hepimizin şehididir. Bu mertebe herkese nasip olmaz, Bu anlamda Darıcalılar’a teşekkür ediyor tüm şehitlerimize Rahmet, gazilerimize acil şifa diliyorum. Diğer yandan bu yemeği düzenleyen Erzinacnlılar Derneği’ne, sayın Zeki Etyemez ve sayın Özcan Dal’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ‘’dedi.

İftar’ın ardından GEDİDAÇ Yönetimi, emeklerinden dolayı Kaymakam Ömer Karaman’a, Zeki Etyemz’e ve Özcan Dal’a birer Teşekkür Plaketi verdi.