Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erkan Azeri'nin evinin önünde tartışmışlardı; 1 Yıl 8'er ay ceza aldılar

Kocaeli’de bir sosyal medya paylaşımının altındaki yorumlarda tartıştıkları MHP eski MKYK yedek üyesi Erkan Azeri’nin Darıca'daki evine gidip tartışan MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Abdulkadir Özdemir ve MHP Darıca eski ilçe Başkanı Yücel Bektaş ‘Birden fazla kişiyle konut dokunulmazlığının ihlal’ suçundan 1’er yıl 8’er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Erkan Azeri'nin evinin önünde tartışmışlardı; 1 Yıl 8'er ay ceza aldılar
12 Nisan 2023 - 15:11 - Güncelleme: 12 Nisan 2023 - 15:47
18 Kasım 2021’de meydana gelen olayda, MHP eski MKYK yedek üyesi Erkan Azeri ile dönemin MHP Darıca ilçe Başkanı Yücel Bektaş arasında bir sosyal medya paylaşımının ‘yorumlar’ kısmında tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, dönemin MHP Darıca ilçe Başkanı Yücel Bektaş ve şu anda Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı olan Abdulkadir Özdemir, Erkan Azeri’nin Darıca'daki evine gitti. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Durumun polise haber verilmesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Murat Nuri Demirbaş, Yücel Bektaş ve Abdulkadir Özdemir hakkında ‘Nitelikli olarak Konut Dokunulmazlığını ihlal etme’, ‘tehdit’, ‘birden fazla kişi ile tehdit’, ‘Konut Dokunulmazlığını İhlal etme’ suçlamalarıyla dava açıldı. Gebze 7’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, mahkeme kararını verdi.
Mahkeme, tutuksuz olarak yargılanan sanıklara diğer suçlamalardan beraat kararı verirken, ‘Birden fazla kişiyle konut dokunulmazlığının ihlal’ suçundan ayrı ayrı 1’er yıl 8’er ay hapis cezasına hükmetti. Mahkeme, sanıklar hakkında denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasına karar verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum