Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Engelsiz İzler' sergisi beğeni topladı

Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi (DAREN) bünyesinde eğitim gören engelli kursiyerleri, bir yılda kurslarda öğrenerek ürettikleri el emeği göz nuru eserleri ‘Engelsiz İzler’ temasıyla sergilendi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yılsonu sergisine katılarak kursiyerlerin mutluluğuna ortak oldu.

'Engelsiz İzler' sergisi beğeni topladı
25 Haziran 2024 - 14:00 - Güncelleme: 26 Haziran 2024 - 16:24
Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi (DAREN) bünyesinde eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca öğrendiklerini ‘Engelsiz İzler’ temasıyla yıl sonu sergisinde sergilediler. Engelli kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği yıl sonu sergisinin açılışına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsmail Yıldırım ve Cumhur İttifakı ilçe başkanları ile birlikte katılarak kursiyerlerin mutluluğunu paylaştı.

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ

Darıca’da engelleri birlikte aştıklarını ve engelli bireylerin mutluluğu için el birliği ile çalıştıklarını kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık “Darıca Belediyesi olarak engelleri birlikte aşmak için çalışıyoruz. Darıca Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi (DAREN) bünyesinde düzenlediğimiz farklı kurslarda engelli kardeşlerimize destek oluyor ve onları topluma kazandırmak için çalışıyoruz. Onların inancı ve başarısı bizi mutlu ediyor. Engelli kardeşlerimizin mutluluğu için Darıca Belediyesi olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz. Sergimizde birbirinden özel ve güzel ürünler yer alıyor. Yıl boyunca emek vererek öğrendiklerini bu sergide sergiliyorlar. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları