Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Engelli çocuklarını tekme tokat dövdüler ! Baba ve anne gözaltına alındı

Gebze'de engelli çocukları H.K.Ç.’yi apartmanın merdiveninde darp eden anne ve baba polis tarafından gözaltına alınırken çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Çocuğun darp edildiği anlar, binadaki bir dairenin güvenlik kamerasına yansıdı.

01 Şubat 2025 - 22:11 - Güncelleme: 02 Şubat 2025 - 09:40
Gebze'de anne S.Ç. ve baba M.Ç., engelli H.K.Ç. isimli çocuklarının apartmanın merdiveninde darp etti. Olay anı apartmandaki bir dairenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüde baba M.Ç.’nin önce tekme atarak darp ettiği, daha sonra çocuğun ayağındaki terliği alıp defalarca vurduğu anlar yer aldı. Bu sırada çocuk, çığlık atarak yardım isterken daha sonra gelen anne S.Ç. ise çocuğun kafasına tekme attığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi. 
Görüntüler üzerine harekete geçen Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı olay ile ilgili soruşturma başlattı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından anne ve baba dün, gözaltına alınırken çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde korunmaya alındı. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum