Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ender Alkan, Büyükakın'a çağrıda bulundu!

Ligde ve kupada büyük bir çıkış yakalayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde teknik direktör Ender Alkan, ligdeki süreci ve kupadaki Galatasaray maçını değerlendirdi. Alkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da çağrıda bulundu.

Ender Alkan, Büyükakın'a çağrıda bulundu!
12 Aralık 2020 - 18:26
Futbolculuk kariyerinde Süper Lig’de bir çok takımda forma giyen ve ilk teknik adamlık macerasında Darıca Gençlerbirliği ile büyük bir çıkış yakalayan Ender Alkan, “Gün geçtikçe takımla birbirimizi daha iyi tanıdık. Takımla kaynaştık. Kampa gidemedik ama kendi tesislerimizde oldukça verimli bir kamp süreci geçirdik. Ekibimdeki tüm arkadaşlarımın emeği var ama buradaki en büyük pay oyuncuların. Büyük bir özveriyle çalıştılar. Benim ilk defa profesyonel olarak oynattığım oyuncular var onlar takıma katkı verdi. Ligi kupayı bir arada götürmek, üç günde bir maç yapmak kolay değil. O programı çok iyi yaptık. Gayretimizin, birliğimizin, iyi çalışmanın sonucundan da başarı geldi. Takımlar bize pozisyon bulmakta zorlanıyor, bu bizim en büyük avantajımız.

“GALATASARAY İLK TURDA GELMEDİ”

Kupa maçının yaklaştığını ifade eden Alkan, “Galatasaray maçı yaklaştı. Elbette hiç kolay bir maç değil. Ama Galatasaray ile oynamayı hak ettik. İlk turda gelmedi bize Galatasaray. Üç tane zorlu maç oynadık. Üst liglerden iki önemli rakibi deplasmanda yenerek buraya geldik. Bunun tadını süreceğiz. Eleriz demiyoruz ama işlerini zorlaştırmaya çalışacağız. İlk defa bu maçı oynayacak olan, ilk defa böyle bir atmosferde maç oynayacak çocuklar olacak. Onların da kariyerinde önemli bir anı, belki de bir dönüm noktası olacak. Buraya kadar kendi emeklerimizle, çalışmamızla, çabamızla geldik. Tadını çıkaracağız”

BÜYÜKAKIN’I DAVET ETTİ

Kocaeli şehrini yakından tanıdığını ifade eden genç teknik adam, “Kocaeli benim yıllardır yakından bildiğim bir şehir. Kocaelispor Süper Lig’de olduğu zaman, Bursaspor, Denizlispor ve Ankaragücü formaları giyerken birçok kez geldiğim ve rakip olduğum bir şehir. Darıca’da ilçe olarak güzel bir ilçe. Kocaelispor’un bu kentin büyüğü, abisi, bundan kimsenin şüphesi yok. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ın  maçlarımıza gelebilmesini, bize karşı maddi desteklerini de görmeyi çok istiyoruz. Ziyaretleriyle bizi onure ederlerseler bundan mutluluk duyarız. Bizde ne olursa olsun bu kenti temsil ediyoruz. Başkanımızda mutlaka böyle düşünüyordur”

“ÜST SIRALARDA KALMAK KOLAY DEĞİL”

Ligde gidişat için ise, “Bizim grubumuzda çok ciddi rakiplerimiz var. Fethiye ve Nazilli’yi hak ederek, çok üstün oyunla yendik. Bizim en iyi maçlarımızdı diyebilirim. Nazilli maçında 2-0iken penaltı kaçırdık. Ama üst sıralarda kalabilmek kolay değil. Çok maliyetli takımlar var bizim grupta. Çıkışımızı, başarılı grafiğimizi sürdürmeye çalışacağız. Bu çocuklar, bu takım fazlasını hak ediyor. İyi bir ekiple şimdiye kadar iyi bir iş çıkardık. Kesinlikle yeterli değil. Bunu mutlaka sürdürmek istiyoruz. Yönetim bize fazlasıyla destek oluyor. Belediye başkanımız da ellerinden geleni yapıyor. Onlara da teşekkür ederim”

“İSTEMEKLE OLMUYOR”

Transfer yasağı ile ilgili de konuşan Alkan, “Kulübün imkanlarının transferi açabileceğini zannetmiyorum. İstemekle olmuyor, gerçeklerin farkında olmak lazım.  Başkanda yönetimde çok istiyordur ancak ekonomik durumlardan dolayı açılabileceğini zannetmiyorum. Açılsın açılmasın biz bu genç çocuklarla iyi işler yapmaya devam edeceğiz. Sizlere de teşekkür ederim. Darıca Gençlerbirliği ile büyük başarılara imza atmak güzel anılmak istiyoruz. Bu kulübün üzerinde emeği olan herkese teşekkür ederim. Darıca’nın Kocaeli’yi temsil ettiğinin unutulmamasını isterim. Bizler bugün varız, yarın yokuz. Biraz daha desteği hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum