Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

En kritik maç!

Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta play off mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençler Birliği bu sezonun belki de en kritik maçında Çorum Belediyespor’a konuk olacak.

En kritik maç!
15 Nisan 2016 - 12:43
Sarı yeşilliler pazar günü oynanacak maç öncesi bugün sabah saatlerinde karayolu ile Çorum’a hareket edecek. Zorlu 90 dakika öncesinde Darıca Gençler Birliği kulüp tesislerinde adeta olağünüstü hal ilan edilirken, kulüp ve takım için emek harcayan herkes bu maça kilitlendi. 
 
HEPİNİZE GÜVENİYORUM
Hem mental hem de taktiksel çalışmalar gerçekleştiren Teknik Direktör Ramazan Silin, Çorum Belediyespor’un zaaflarını ve tehlikeli yönlerini futbolcularına ezberletti. Oyuncularından sadece bu maçı düşünmeleri gerektiğini söyleyen Silin, “18 maçtır kaybetmiyoruz. Bu takımı sizler dipten alarak bu noktaya getirdiniz. Buna rağmen hala kazanılmış bir şey yok. Başarımızı taçlandırmak istiyorsak Çorum’dan 3 puanla dönerek işi bitirelim. Hepinize güveniyorum” dedi.
 
10’NCU RANDEVU
İki takım arasında bugüne dek oynanan 9 karşılaşmanın 4’ünü sarı yeşilli temsilcimiz kazanırken, 3’ünü Çorum ekibi kazandı. İki takım arasında oynanan 2 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Geçen sezon 4 kez karşı karşıya gelen iki takım, Play-Off yarı finalinde birbirlerine rakip olurken, Yavuz İncedallı Çorum Belediyespor Darıca G.B’yi saf dışı bırakarak finalde İstanbulspor’un rakibi olmuştu.